Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan eeg52 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 1,840
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 142,816
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

neyse herkese şimdilik iyi geceler görüşmek üzere............. :smiley:

Etiketler
Ynt: Ayazağa Belgrad'da Keşfedilen Yolları Kutlama Gezisi Üçbuçuksuz Duyurusu (8 Mart 2009)

cagri_ali' Alıntı:
mehmet kardeşim boşver he jeep cileri emin olki bi dahaki sefere harbiden akutu bekleyeceksin ;D tabi beklerken ormanda kalpten gitmessen ;D ;D ;D
ya çağrıcığım ben şaka maksatlı söyledim yoksa olur mu ne haddimze bir dünya markası jeep e laf etmek : )

günaydın millet alışkanlık oldu bu siteye girmek sonumuz ne olcak bilmiyorum

Mithatcan' Alıntı:
günaydın millet alışkanlık oldu bu siteye girmek sonumuz ne olcak bilmiyorum

Cok basit Mito; " mahvolmus bir XJ " :smiley:

Mithatcan,sen bence şöyle bir araştırma yap,cj ciler araçlarına nekadar para ve zaman harcıyorlar,iyice hesap kitap yap.Ama ikiside bende var diyorsan cj en iyi seçim.Hemde ekonomimizi ayakta tutan (yedek parça ve sanayi sektörü) gruba sende katılırsın ve hayır duası alırsın. ;D ;D ;D

şimdi burdan konuşmak kolay pehlivanları sahada görecez kim tuş olacak kim elerini havaya kaldıracak bakacaz sakatlıklar muhakkak olacak ama büyük bir sorun olmadan bu gezide atlatılır

tugsan75' Alıntı:
Mithatcan,sen bence şöyle bir araştırma yap,cj ciler araçlarına nekadar para ve zaman harcıyorlar,iyice hesap kitap yap.Ama ikiside bende var diyorsan cj en iyi seçim.Hemde ekonomimizi ayakta tutan (yedek parça ve sanayi sektörü) gruba sende katılırsın ve hayır duası alırsın. ;D ;D ;D

Amerikan ekonomisi durgunluğu ancak cj severler sayesinde atlatacak oda 8 mart sonrası ;D ;D

Mithatcan' Alıntı:
abi sana sonuna kadar katılıyorum ve cj almaya karar vermiş bulunmaktayım ucuz yollu düşen olursa haberimiz olsun :smiley:

arkadaşım daha çok gençsin ,iyi düşündünmü daha sonra ortaya çıkacak tansiyon,şeker ellerde titreme,manik depresik ve tamirci görünce kafayı yeme sendromlarına yakalanma riskini gözardı etme ??? :'( ;D

işin şaka tarafı bir yana cj alacak arkadaşlara önerim bu araçlara tutkunuz yoksa alıp başınızı derde sokmayın yada alıp sonuna kadar savaşın ;D ;D

valla arkadaşlar ben cj ye laf ettirmem malum avatardaki rsim herşeyi anlatıyor mmuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smiley:)))))))))))))))

CJ safkan arazi aracı lüks yok teferuat yok işi off road yapmak gırtlagına kadar camura dalar içinde halı elektronik olmadıgı için sadece tazikli suyla yıkar cıkarsın NİVA dan sonra CJ diyorum

hunter_34' Alıntı:
valla arkadaşlar ben cj ye laf ettirmem malum avatardaki rsim herşeyi anlatıyor mmuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa:smiley:)))))))))))))))

Yunus , düşün ki senin kupayı söktük ve aşşağı indireceğiz kaç kişi lazımdır kaldırıp yere koymaya ???
Peki 3,5 ta ne yaptınız kaç kişiydiniz ????...................... ;D ;D ;D

hani biliyorsun o akşamın kayıtları da bende var , yani kaç kişi olunması yeterli diye........ ;D

hunter_34' Alıntı:
unuttun değilmi dereden CJ tarafından kurtarıldğını.tabi laf söyletmezsin

hunter_34' Alıntı:

söylediklerimi safkan bi cj ci olarak söylüyorum ,arazide donanımlı bir cj üzerinr araç tanımam fakat 20-25 yaşındaki makinaları tam yürür hale getirmek ciddi zaman ve para ister yoksa 5-10 binlik cj ile offroad kahramanı olamazsınız

Yunus aman ha dikkat bunun esprisini bile yapma sonra yanarsın yeğenim sana bir adet cj bağlarız sonrasına bakarız........ ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,977
Kayıtlı Üye Sayımız
166,729
Kaydolan Son Üyemiz
zeugmasardes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri