ya çağrıcığım ben şaka maksatlı söyledim yoksa olur mu ne haddimze bir dünya markası jeep e laf etmek : )cagri_ali' Alıntı:mehmet kardeşim boşver he jeep cileri emin olki bi dahaki sefere harbiden akutu bekleyeceksin ;D tabi beklerken ormanda kalpten gitmessen ;D ;D ;D
Mithatcan' Alıntı:günaydın millet alışkanlık oldu bu siteye girmek sonumuz ne olcak bilmiyorum
beatrix' Alıntı:Cok basit Mito; " mahvolmus bir XJ "![]()
tugsan75' Alıntı:Mithatcan,sen bence şöyle bir araştırma yap,cj ciler araçlarına nekadar para ve zaman harcıyorlar,iyice hesap kitap yap.Ama ikiside bende var diyorsan cj en iyi seçim.Hemde ekonomimizi ayakta tutan (yedek parça ve sanayi sektörü) gruba sende katılırsın ve hayır duası alırsın. ;D ;D ;D
Mithatcan' Alıntı:abi sana sonuna kadar katılıyorum ve cj almaya karar vermiş bulunmaktayım ucuz yollu düşen olursa haberimiz olsun![]()
hunter_34' Alıntı:valla arkadaşlar ben cj ye laf ettirmem malum avatardaki rsim herşeyi anlatıyor mmuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))))))))))
unuttun değilmi dereden CJ tarafından kurtarıldğını.tabi laf söyletmezsinhunter_34' Alıntı:valla arkadaşlar ben cj ye laf ettirmem malum avatardaki rsim herşeyi anlatıyor mmuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))))))))))
hunter_34' Alıntı:valla arkadaşlar ben cj ye laf ettirmem malum avatardaki rsim herşeyi anlatıyor mmuuhhaaaaaaaaaaaaaaaaaa)))))))))))))))