KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009)
Etkinlik çok güzel iyi düşünülmüş ama sorun şu ben yüzme bilmiyorum ;D
Daha önceden farkettim etkinlik sayfasını gezdim gelmeyide çok isterim ama dediğim gibi yüzme bilmediğim için burada Murat'a (Tezzmertek) katılıyorum havuz bana ters
Ama havuzun derinliği konusunda bilgi verirseniz belki fikrim değişebilir
3 tane havuz var çocuk havuzu 70cmden başlıyor 1,40mt. kadar gidiyor . Kapalı havuz var oda 1,30 dan başlıyor ilerledikçe derinleşiyor 2mt oluyor. Birde buyuk havuz var oda 1,50 dan başlıyor 5-6mtreyi buluyor. Birde kaplıca suyunun olduğu havuz var zaten onun içinde oturuyon oda 90cm falan
Valla arkadaşım gelmek istemedi yüzme bilmiyoruz ne işimiz var dedi. Biliyorum ama ne yapalım benimde amacım yüzmek değil zaten maksat kalabalık olsun dedim
off off.... bu etkinlikleri facebooktan duyurmak en iyisiymiş anlaşılan )
Alsancak camii önünen 86 no.ya binilip ulaşılabilir.. kimseyi kısıtlamamak için ara nokta buluşma saati konusunda ısrar yok..
08.45 te Termal önünde buluşuluyor...
Etkinlikten sorumlu kişi Ozz yani Osman....
Sorumluluk Türk gençliğinde yani )
8:40 ta ben balçova termal son durakta sizleri bekliyor olacağım evi yakın olanlar direk Balçova teleferik sondurağa gelebilirler. Alsancağa yolu düşenler ise Yelda hanım ile Alsancak Cami önünde buluşup 86 numaralı otobuse binerek gelebilirler. Yarın için hava 12 derece olacak yağmur görünmüyor ama hava bulutlu ne olur ne olmaz yanınıza yağmurluk almanızı öneririm. Yürüyüş sonrası yüzmeye gidileceği için terlik havlu ve mayolarınız almayı unutmayın görüşmek üzere
Aklım sizde olacak,gövdemse evde oturacak,bilgisayar başında :'(
ama başka bir zaman tekrarlarsanız hem yüryüş+yüzme tadını çıkarmış olurum hem de sizleri tanımış olurum
iyi eğlenceler
Yüzmek de yürümek de bu ralar hasretini çektiğim şeyler oldu malesef..
yürüyüp yürüyüp o sıcacık termal jakuzide dinlenmek ne güzel olur hele de azıcık yağmur yağarsa,daha da güzel
:'(