Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yelola Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 32
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 9,811
Ynt: Balçova'da Doğa Yürüyüşü - Havuz Etkinliği Duyurusu (15 Mart 2009)

TezzMertek' Alıntı:
Sizin bahsettiğiniz Karpuz Kabuğu olayı şöyle birşey sanırım.

IMG_0079.png

eee bir sürü balık var, kabuğu yemekten vazgeçerlerse napcez :smiley:

Etiketler

Etkinlik çok güzel iyi düşünülmüş ama sorun şu ben yüzme bilmiyorum ;D

Daha önceden farkettim etkinlik sayfasını gezdim gelmeyide çok isterim ama dediğim gibi yüzme bilmediğim için burada Murat'a (Tezzmertek) katılıyorum havuz bana ters :smiley:

Ama havuzun derinliği konusunda bilgi verirseniz belki fikrim değişebilir :D

3 tane havuz var çocuk havuzu 70cmden başlıyor 1,40mt. kadar gidiyor . Kapalı havuz var oda 1,30 dan başlıyor ilerledikçe derinleşiyor 2mt oluyor. Birde buyuk havuz var oda 1,50 dan başlıyor 5-6mtreyi buluyor. Birde kaplıca suyunun olduğu havuz var zaten onun içinde oturuyon oda 90cm falan

Cumartesi günü yağmurlar bitiyor .Pazar günü güneşli bir hava olacak 13derece hava tahmin raporu :smiley:

Katılımcı listesi ;
1. Yelola (Yelda )
2. Ozzz (Osman)
3. Serkan (üye olacak)
4. EsR@

Valla arkadaşım gelmek istemedi yüzme bilmiyoruz ne işimiz var dedi. Biliyorum ama ne yapalım benimde amacım yüzmek değil zaten maksat kalabalık olsun dedim :D

off off.... bu etkinlikleri facebooktan duyurmak en iyisiymiş anlaşılan :smiley:)

Alsancak camii önünen 86 no.ya binilip ulaşılabilir.. kimseyi kısıtlamamak için ara nokta buluşma saati konusunda ısrar yok..
08.45 te Termal önünde buluşuluyor...
Etkinlikten sorumlu kişi Ozz yani Osman....
Sorumluluk Türk gençliğinde yani :smiley:)

Yuzme bilmeyende öğrenebilir ...dert etmeyin...

8:40 ta ben balçova termal son durakta sizleri bekliyor olacağım evi yakın olanlar direk Balçova teleferik sondurağa gelebilirler. Alsancağa yolu düşenler ise Yelda hanım ile Alsancak Cami önünde buluşup 86 numaralı otobuse binerek gelebilirler. Yarın için hava 12 derece olacak yağmur görünmüyor ama hava bulutlu ne olur ne olmaz yanınıza yağmurluk almanızı öneririm. Yürüyüş sonrası yüzmeye gidileceği için terlik havlu ve mayolarınız almayı unutmayın görüşmek üzere :smiley:

Aklım sizde olacak,gövdemse evde oturacak,bilgisayar başında :'(
ama başka bir zaman tekrarlarsanız hem yüryüş+yüzme tadını çıkarmış olurum hem de sizleri tanımış olurum
iyi eğlenceler

Merhaba gerçekten yarın hava güzel olucak yüzme etkinliğine katıılmasanız bile yürüyüşe katılmanızı öneririm :smiley:

Yüzmek de yürümek de bu ralar hasretini çektiğim şeyler oldu malesef..
yürüyüp yürüyüp o sıcacık termal jakuzide dinlenmek ne güzel olur hele de azıcık yağmur yağarsa,daha da güzel
:'(

Arkadaşlar etkinliğinizi gerçekleştirdiniz mi ?

O zaman paylaşımlarınızı bekliyoruz Osman.
:smiley:

Doğa Yürüyüşü yaptıysanız o bölüme , yok sadece havuz sefası yaptıysanız Fotoğraf ve gezi bölümüne.
Ya da yurt içi gezi notları veya Su Dünyası :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,975
Kayıtlı Üye Sayımız
166,726
Kaydolan Son Üyemiz
Midre

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR