Bende Suzuki Vitara Arıyorum:)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan mello Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,109

mello

Kamp I
Yer
Ankara
Selam Arkadaşlar,
ekli linktede görebileceğiniz gibi öncelikle 3 kapı (5 kapıda olabilir), otomatik vites, offroad donanımlı 1.6 jlx arıyorum, veya "kalmadı kardeşim, başka kapıya" diyecekseniz o zamanda tavsiye istiyorum:smiley:

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72745.0

bütçem 15.000 cıvarında,

şimdiden teşekkür ederim.
herkese iyi forumlar.

Etiketler

Ynt: Bende Suzuki Vitara Arıyorum:smiley:

aramıza hos geldın bence dogru bır secım yapmıssın bence suzukıye baslayınca ınsan bırakamıyor zamanla belkı model ve cc yukseltırsın tabı ofroadın sonu yok daha da ılerde ne yaparsın bılemem :D :D :D

gokhan5234' Alıntı:
aramıza hos geldın bence dogru bır secım yapmıssın bence suzukıye baslayınca ınsan bırakamıyor zamanla belkı model ve cc yukseltırsın tabı ofroadın sonu yok daha da ılerde ne yaparsın bılemem :D :D :D
teşekkür ederim sevgili gökhan,
3 kapı diye başladım aramaya ama haftasonu kafamı karıştırdılar, 5 kapı daha avantajlı diye, daha ilkini bulamadan model değiştiirecez galiba:smiley:

pancarmotorcu' Alıntı:
Tavsiye edebileceğim araç http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=72469.msg898144#msg898144
ilgine teşekkür ederim değerli arkadaşım.
gerçekten güzel bir araç, buna birde vinç düşünürsem neyazıkki bütçemi bayaa aşıyor:(

en sonunda (geçen hafta sonu) aracımı aldım,
suzuki,
1.6 jlx,
3 kapı,
beyaz,
1996 model,
manuel,
problemsiz,
hardtoplu, (bagaj yaptırınca sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum)
aldım,
kazasız belasız binerim inşallah:smiley:

Hardtop araca bagaj uygulaması yapmayı pek düşünmeyin.Aracın ruhuna ters. Bagajı boşverin aracın tadını çıkartmaya bakın. Çok kötü bir mikrop bulaştırdınız kendinize. Kolay kolay çıkmaz kanınızdan bu aracın mikrobu. bol çamurlu , bol rüzgarlı günler. (ön koltuk hiç rüzgar almaz).

MİCOMİCO' Alıntı:
Hardtop araca bagaj uygulaması yapmayı pek düşünmeyin.Aracın ruhuna ters. Bagajı boşverin aracın tadını çıkartmaya bakın. Çok kötü bir mikrop bulaştırdınız kendinize. Kolay kolay çıkmaz kanınızdan bu aracın mikrobu. bol çamurlu , bol rüzgarlı günler. (ön koltuk hiç rüzgar almaz).
İyi dileklerin için teşekkür ederim micomico kardeşim, anlaşılan bağaj olayı olmayacaki yada çok zorda kalınırsa pratik bir bağaj tasarlanacak,

mello' Alıntı:
en sonunda (geçen hafta sonu) aracımı aldım,
suzuki,
1.6 jlx,
3 kapı,
beyaz,
1996 model,
manuel,
problemsiz,
hardtoplu, (bagaj yaptırınca sıkıntı yaşarmıyım bilmiyorum)
aldım,
kazasız belasız binerim inşallah:smiley:
Bir kaç fotoğrafı olsa güzel olurdu aslında :smiley: Hayırlı olsun. Çamuru eksik olmasın, ama tekerine taş değmesin.

camouflage' Alıntı:
Bir kaç fotoğrafı olsa güzel olurdu aslında :smiley: Hayırlı olsun. Çamuru eksik olmasın, ama tekerine taş değmesin.
tşk. ederim.
arabanın eksiklerini gidermeye çalışıyorum:smiley:
birkaçgün içerisindede resimlerini yüklerim.

değişiklikler sonrası resimlerinide daha ileride yükleim inşallah:smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.