Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 291
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 44,603
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

Sevgili Ertürk Cem yasakları yazınca benim bile gözüm korktu gitmeye ;D

erturk77' Alıntı:
adnan abi bekliyoruz ona göre..epeydir bende katılamıyorum...Görüşelim artık yav...

Etiketler
Ynt: Beypazarı - Çukurören Dağları Zirve Tırmanışı, Off-Road, Kamp Duyurusu (14 - 15 Mart 2009)

şşş mustafa abi yaaa ne korkması ne oluyo yahu bişi yok bunda yahu korkmasın gözünüz

Mustafa abi yasaklık bişey yok,her zamanki gibi,sadece işin zorluğu açısından içki yasağı var o kadar.Seni mutlaka bekliyoruz.

Sevgili Cem biliyorum :smiley: Yasak sözü biliyorsun sıkıcı ve itici bir kelimedir :smiley: sonuçta bu etkinliğe katılan herkes kendini bilir, dışardan kimse yok, her kes kendi gücünü ve kondüsyonunu kendisi ayarlasın :smiley:

cemkocyigit' Alıntı:
Mustafa abi yasaklık bişey yok,her zamanki gibi,sadece işin zorluğu açısından içki yasağı var o kadar.Seni mutlaka bekliyoruz.

sevgili arkadaşlar bu hafta idare edelim l hafta sonra yedigöllerde acısını çıkaracağız.sözzzz.

arkadaşalr mustafa abi gelemiyo hasta o yüzden ben ve kadriyede gelemiyoruz

Fire vermeye başladık. :(

Arkadaşlar üzülerek belirtmem gerekiyorki bu turuncu etkinliğe kendimizi hazır hissetmiyoruz.Sizlere iyi eğlenceler dileriz.
cemkocyigit' Alıntı:
Pangea'dan etkinlik duyuru alıntısı;

14 – 15 Mart Çukurören Off-road Ve Zirve tırmanışı

Buluşma yerimiz saat 14.00 te Beypazarı Karagöl önüdür. Buradan konvoy oluşturarak Yazıca köyü üzerinden kamp noktasına geçeceğiz. ( 40 23’49.34’’K 32 00’17.25’’D ) Off-road bölgesi Yazıca köyü ile kamp noktası arasındaki bölgedir ve uzunluğu yaklaşık 9 km dir. Diğer yola göre daha fazla karla kaplı ve uzun olan bu rotayı çok daha az heyelan riski olduğu için seçtik.
Kamp alanında çadırların kurulması, yemek yenmesi sonrasında kısa bir gece yürüyüşü yapılacak ve 23.00 istirahat başlayacaktır. Etkinlik süresince alkol alınması yasaktır.
Pazar günü 07.00 de kalkıp toparlanma ve kısa bir kahvaltı ardından 08.00 de tırmanmaya başlayacağız. Karla kaplı ve bazen 50 dereceyi bulan diklikteki rotayı ikişer kişilik takımlar oluşturarak tırmanacağız. Her takımın arasında duruma göre 10 ila 30 mt mesafe olacak ve tüm takımlarda el telsizi bulundurulacaktır. Katılımcıların sırt çantalarında ilk yardım malzemeleri ve bir bekçi düdüğü bulundurmaları zorunludur. Bu gereçler etkinlik öncesi faaliyet sorumluları tarafından görülecektir. Kask, ip ve emniyet kemeri bulundurulması güvenlik açısından olumludur, tüm sporcuların bulundurması zorunlu değildir.
285 mt irtifa yı 1000 mt yürüyerek alacağız. Zirve yapacağımız noktada (40 23’18.57’’K 32 00’ 28.35’’D) keşif ve fotoğraf etkinliği sonrasında dikey riski daha az olan güney rotasından ineceğiz. Yaklaşık 4 km sürecek bu etkinliği saat 13.00 de bitirmeyi hedefliyoruz.
Etkinliğe gelip tırmanışa katılmayacak arkadaşlar diğerlerini kamp alanında bekleyecekler ve dönüş beraber yapılacaktır.
Zorluk derecesi TURUNCU olan bu etkinliğe kendilerini hazır hissetmeyen arkadaşlarımızın katılmamalarını, bunun yerine 21 -22 Mart tarihlerinde yapacağımız ve zorluk derecesi yeşil olan ‘Yedigöller Kamp Ve Derin Orman Yürüyüşü’ faaliyetine gelmelerini öneririz.

Pangea Off-Road

KATILIM LİSTESİ
1-CEM+selo+2 kişi (cj-6)
2-İSMAİL+1 (cj-7)
3-4-EFE (2KİŞİ)(Freelander)
5-ERTÜRK (2 KİŞİ)(Binek)
6-
7-çiğdem (tabanvay)
9-SELDA
10-Ahmet 2 kişi(cj-6)
11-dost 0,5 kişi
12-Mustafa abi (MKG) land rover defender 110
13-KEÇİ

Kim geliyor, kim gelmiyor anlamadım ???

Murat geliyor musun? Keçi, Çiğdem geliyor mu?

Neler oluyor?

SELAM ben EGE babamın solediği doğru ama herkes babam gibi hissetmiyodu.Ben bitişte bittim

yaa efe abi mustafa abi hasta gelemiyo keçiyle bende gelemiyorum o yüzden malum araç muhakefeti :D muratla adnan abide böle bi etkinliğe hazır değilllerimiş o yüzden gelmiyolar seldada adnan abinin araçla geliyodu oda otomatikman iptal oldu yani anlayacağın listenin yarısıkaybedildi :D

egeciğim bu arda ne demek istedin ben anlamadım nerde bittin ve babban ne dedide doğru ve biz neyi hissetmiyorduk bu sorularıma biraz açıklık getirirmisin canım anlamam için teşekkürler

arkadaşlar etkinlik iptal galiba...Neler oluyo orda anlamadım...problem var galiba... yoksa bu kadar insan aynı anda gelmemezlik yapmaz....İsmail kaptan artık gir şu gezenbilirde bir kaç laf ediver...problemi çöz...

yok ertürk iptal değil gelemeyen gelemiyo giden gidiyo

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,053
Kayıtlı Üye Sayımız
166,797
Kaydolan Son Üyemiz
Baran58

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR