Biz Büyük Bir Aileyiz

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan UFUKK Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 4
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,352

UFUKK

İSTANBUL
Yer
İSTANBUL
sevgili motosiklet,e gönül veren arkadaşlarım dostlarım,şu açıklama gereğini duydum,GEZENBİLİR,olarak bu çatı altında toplanmış olmamız,bizim bir aile olduğumuzu gösterir,sizden ricam sadece bu bölümle sınırlı kalmayıp,diğer etkinliklerimizede katılın bu Dalış,motosiklet,off-road,fotoğraf.,gezilerindede sizleri görmek isteriz.mesela şu etkinlikten başlayın düşüncenizi anlatmaya linki tıklayın sevgili dostlarım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=43940.0

Adsız2.jpg

Adsızf.jpg

Etiketler

Ynt: Biz Büyük Bir Aileyiz.

Haklısın Ufuk abi.. Mümkübn olduğu kadar Gezenbilir başlığı altındaki etkinliklere katılmak lazım. her ne kadar kış mevsimini içimizde hissetmeye başlasak ta özellikle siz İstanbul'da yaşayanlar dış etkinlikler haricinde iç-kapalı mekan etkinlikleri de düzenlerseniz bizim gibi başka şehirde oturup, gönlü orda olanların da günübirlik katılımı sağlanabilir diye düşünüyorum.

Ynt: Biz Büyük Bir Aileyiz

abi bu ailenin yeni fertlerinden sayılırım ama vakit buldukça huzur bulduğum beğendiğim bir site ben site site gezen biri değilim ama fırsat buldukça bu siteyi ziyaret etmeyi ve gezinmeyi seviyorum saygılarımla Allah'a emanet olun

Ynt: Biz Büyük Bir Aileyiz

Adaşım ufuk hoşgeldin site site gezmek ayrı sitedeki ciddiyet ve birlik ap ayrı :smiley:burada her türlü sosyallik bulunduğu gibi aktif ve faal olarak uygulanmakta yurdun her yerinden GEZENBİLİR ailesi birbirine kucak açıp faliyetleri ortak olarak paylaşırlar.kalıcı olman dileğim ile nice güzel yıllara hep birlikte. ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,027
Kayıtlı Üye Sayımız
166,771
Kaydolan Son Üyemiz
dralpk

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.