Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,274
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

zerrin 5 -6 tane alın isterseniz...

Etiketler

5-6 ekmek saydığın öğünler için 15 kişiye yeter mi eminmisin  ;D

Ahu 10 tane bazlama yiyeceğine inanmamıştım zaten :smiley:

zerrin kafana göre takıl ya... Eksik olmasından fazla olması iyidir... Sen ayarlarsın artık... Ahu aslında 15 tane yer ama neyse :smiley:

30 adet ekmek alıyorum, sanırım yeter...

Ertürk senin eklediğin kroki, Mengen üzerinden giden yolu gösteriyor. Benim eklediğim ise Bolu merkezden gideni. Çukurören köyü Bolu merkezden giden yol üzerinde. Siz Mengenden gelmeyi mi düşünüyorsunuz. O yol daha uzundur.

Karbonhidrat kampı olacağa benziyor. :eek:

yenicağdan -mengen üzeri daha yakın biliyorum adnan abi..mengene kadar yol asvalt...10-12 km yol stabilize ..bilgi yanlışsa düzeltelim lütfen...ankaradan gelenler için en uygun yol burası diye duyum aldım ama...

Adnan abi benim gösterdiğim kroki standart kullanılan yolmuş..Yani genelde bu yol kullanılıyo...

Günaydın Ey Ankaralı Gezenbilirciler :smiley:,
Siz Mengen'den gelecekseniz, Kamp yerinde buluşalım. Ben Bolu'dan geleceğim. Çukurören'de buluşmayı iptal edelim. İstanbul'dan başka gelen yok zaten.

Ertürk bencede bolu tarafı daha iyi otobandan yeniçağdan çıkacağınıza boludan çıkın Efe beyin gösterdiği kavşaktan doğru içeri yoksa mengen, dirgine, yedigöller daha uzun dirgineden nerden baksan 30km sizin için en ideal manzaralı yol boludan girmek
erturk77' Alıntı:
Adnan abi benim gösterdiğim kroki standart kullanılan yolmuş..Yani genelde bu yol kullanılıyo...

Tamam Ahu sütlü irmik helvasını sana devrettik . Bende kamp yerinde közde ballı limonlu tahin helvası yaparım .
afusu' Alıntı:
Adnan abi tatlı asıl benim borcum Akçakocadan (gelememiştim ya) oyüzden ben yaparım.Zerrin hanım tamamdır sütlüsü hatta helvasınıda yapıyım ben ek olarak:smiley:

Geçen Eylül'de ilk kez gittim Yedigöller'e motorsikletle. Bolu'da sordum. Adam motora baktı. Abi dedi sen iyisi mi Mengen'den git daha iyi olur dedi. Meğerse Bolu'dan gidemeyeceğimi düşünmüş. Yol git git bitmiyor. Dağa çıkacağız derken dağın arkasına dolnaıyormuşuz meğer. Vallahi yanlış hatırlamıyorsam Boludan 90km civarında tutuyor Mengen yolu. Dönüşte direk Bolu'ya indik öteki yoldan. Yolu tarif eden adama da baya söylendik. Tecrübe gibisi yok.

mezeci_67' Alıntı:
Ertürk bencede bolu tarafı daha iyi otobandan yeniçağdan çıkacağınıza boludan çıkın Efe beyin gösterdiği kavşaktan doğru içeri yoksa mengen, dirgine, yedigöller daha uzun dirgineden nerden baksan 30km sizin için en ideal manzaralı yol boludan girmek

EKARAIS' Alıntı:
Siz Mengen'den gelecekseniz, Kamp yerinde buluşalım. Ben Bolu'dan geleceğim. Çukurören'de buluşmayı iptal edelim. İstanbul'dan başka gelen yok zaten.
EKARAIS' Alıntı:

istanbul dan gelmek çok isterim fakat teknik olarak kamp için yeterli malzeme olmaması nedeniyle ve kalabalık geleceğimiz için sorun olabilir bir daha sefere inşallah. yada havaların biraz daha sıcak olduğu dönem olabilir.

Efe, yol açıklaması çok iyi oldu, ben de Google Earthten araştırıyordum sürekli, bir türlü gireceğimiz kavşağa karar verememiştim, en kısa olan yoldan girmek bizim için avantaj olacak. Ertürk, Efe'nin söylediği gibi Bolu'dan girelim Yedigöller yoluna.

Etleri bol getirin protein de alalım :D Ancak trekking ve tırmanma yapacaksak zaten karbonhidrattan zengin beslenmemiz gerekiyor, çünki enerjiye ihtiyacımız olacak, hele bir de antrenmansız olduğumuzu da düşünürsek enerji açığımız büyüyor demektir, makarna da getiriyorum ben yaşasın karbonhidrat ;D

EKARAIS' Alıntı:
Karbonhidrat kampı olacağa benziyor. :eek:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri