Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 178
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 34,375
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Bolu Yedigöller Kampı Duyurusu (18-19 Nisan 2009)

Sanırım bu harita rota çizmeye yarar. alıntı : map.google.com a teşekkür ediyoruz tabiki : ))))

Etiketler

Bu durum da Bolu'da ikamet eden arkadaşlardan destek ve yardım bekliyoruz, lütfen en kısa ve kolay yol hakkında bilgi verebilir misiniz?

1 nolu çıkışdan çıkıp çömlekçiler ve fasıl üzerinden geçmek ve yukarı tırmanmak olabilir.

Asıl önemliolan yolun son hali bu konudada en son bu yolu Adnan üstad ( mezeci_67 ) kullandığı için en taze bilgi onda. Genede son ana kadar tartışalım ama yolu olabildiğince düz yodan gidip sonra sapmak akıllıca gibi.

ceranus' Alıntı:
Bu durum da Bolu'da ikamet eden arkadaşlardan destek ve yardım bekliyoruz, lütfen en kısa ve kolay yol hakkında bilgi verebilir misiniz?

Ben de bu yıl taşındım bolu'ya sadece 1 kez gittim.ağustos ayı filandı sanırım.bolu'dan gittik.yolun çoğu büyük büyük çakıl taşlarından oluşuyor.arazi aracınızla gidecekseniz tamam.ama normal binek araçla 1buçuk 2 saat sürüyor.ve aracın altı bazı yerlerde vurabiliyor.
Her seferinde Bolu'da etkinlik olunca haber verin yazıyorum.Ama malesef buna da gelemeyeceğim.Çünkü yedigöllere giden Bir tur ya da bir şirket yok.eğer öyle olsaydı cumartesi sizi ziyarete gelecektim.ama sabah nasıl gelecem akşam nasıl dönecem .orası sorun işte :D
Size iyi eğlenceler.Gelmeyi inanın çok istiyorum fakat imkansızlıklar işte.umarım başak bir gezide sizlerle birlikte olabilirim.

Şimdi 2 numaralı ( mengen çıkışı ) ve 1 numaralı ( Bolu çıkışı ) olarak iki rotayıda tahminen haritada işaretledim. son kararı siz verin. sanırım bu en açıklayıcı harita olucak.

Gene map.google.com 'a desteklerinden dolayı teşekkür ederiz. :smiley:)))))

Şimdi Bolu'da oturan bir arkadaşımız Fatih ile konuştum, Bolu içinden giden yolun uygun olduğunu söyledi, ben de daha önce Bolu içinden gitmiştim, bu yol sürekli kullanıldığı için bizim gibi binek araçla gidecek olan araçlara daha az sıkıntı yaratacaktır.
Desteğin için teşekkürler Fatih.

Bu kadar düzgün durduğuna bakmayın haritadaki yolların inanılmaz kıvırtıyor :smiley: detaylı haritada :smiley:

http://maps.google.com/maps?f=q&source=s_q&hl=tr&geocode=&q=bolu+sering%C3%B6l&sll=40.801856,31.621399&sspn=0.310303,0.620728&ie=UTF8&ll=40.878737,31.978455&spn=0.309943,0.881653&z=11 bizde görelim şu baktğın haritayı diyenler için sol üstde arazi, yol ve uydu görüntülerinide görüntüleyebilirsiniz

Verdiğim alıntı da bir başka Bolu'da ikamet eden arkadaşımız İlhami, Mengen'den girmemizin uygun olacağını söylüyor. desteğin için teşekkürler İlhami,

camouflage' Alıntı:
Gidiş her iki taraftanda mümkün ve sıkıntı yok. Ankaradan gelenlerin, Mengen tarafından gittiğinde yol uzun olmayacaktır. Aksine Boluya kadar gelip tekrar geldiğiniz yöne doğru bir geliş olmaktadır. Mengenden girdikten sonra, yoldaki mesafe gösteren tabelaları dikkate almamanızı öneririm. Yönleri doğru ama üzerlerinde yazan km ler yanlıştır. Yardımcı olabileceğim bir konu olduğunda şimdi olduğu gibi lütfen hiç çekinmeyin. Sizlere iyi eğlenceler diliyorum. Arkadaşlara selamlar.
İlhami

zerrin abla ben gelemiyorum cj yi vereyim sana cj ile git o bari eğlensin :smiley:

Evet Fatih, yolun çok virajlı olduğunu, bu nedenle de çok zaman aldığını biliyorum, bu nedenle de Ankara çıkışımızın erkene alınmasını istedim ve iyi oldu, günümüzün daha büyük bölümünü Yedigöller'de geçirebileceğiz.

Şimdi hangi yoldan gideceğimize karar vermemiz gerekiyor, Ertürk sen daha önce Mengen yolundan gittin mi?

jargondeath' Alıntı:
Bu kadar düzgün durduğuna bakmayın haritadaki yolların inanılmaz kıvırtıyor :smiley: detaylı haritada :smiley:

Gelseydin keşke Ozan, güzel geçecek, ben bile son iki günde katılmaya karar verebildim, daha önce belli değildi.

Ama CJ için çok teşekkür ediyorum, bence süper olur, hem de çok süper olur :smiley:

ozanyur' Alıntı:
zerrin abla ben gelemiyorum cj yi vereyim sana cj ile git o bari eğlensin :smiley:

arkadaşlar mengen yolu diyorum bem... Herkes özellikle ordan gidin diyor...yinede ortak karara uyarım ben..

Arkadaşlar selamlar.
Ben Boludan İlhami Zerrih hanımada anlattığım gibi aynı tarihlerde Ankarada farklı bir proğramda ev sahipliği yapmam gerektiğinden bu seferde sizlere katılamıyorum. http://www.eskrim.org.tr/takvim/faliyet.aspx

Sizler yüzlerce km öteden benim memleketime gelirken benim gezememem bana oldukça dokunuyor :'( Bu aralar sıklıkla olmakla birlikde kaçabildiğim bir kaç proğramda sizlerle olmayı denediysemde vakit sorunu nedeni ile tam bir katılım gerçekleştiremedim. Öncelikle evsahipliği yapmam gereken bir etkinlikde sizlerle olamamaktan dolayı üzgün olduğumu belirtmek isterim.

İstanbul yönünden gelecekler için Bolu en uygun giriş yeridir. Sanaii kavşağında Arçelik tabelesindan sola girdimmi tabelaları takip ederek Yedigöllere ulaşmış olursunuz. Yol çoğunlukla stabilize, ancak son 5-6 km yağmurlarla meydana gelen bozukluklardan dolayı bazen çekilmez hale gelebiliyor. Sanırım orayıda güzel kılan bu. Zira, yolu çok güzel olsaydı bu güzelliğini koruyamayabilirdi diye düşünüyorum.
Ankara yönünden gelecekler içinde yukarıda Zerrin hanıma anlatmaya çalıştıklarım geçerlidir.
Tekrardan iyi eğlenceler dilerim. İlhami

Ertürk, telefonunu neden açmıyorsun ? Sen daha önce gittin mi Mengen üzerinden ? Gittiysen oradan gidelim diyorum ben de şimdi.

gelmek isterdim ama işler çok yoğun sizlere iyi eğlenceler diliyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,615
Kayıtlı Üye Sayımız
166,910
Kaydolan Son Üyemiz
hatay mehmet

SON KONULAR

Geri