KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
merhabalar bende 2006 otomatık jimny sahibiyim 215 75 bf lastık var aracın üstünde ben sizin lpg ile yakıt sarfiyatınızı merak ettim
lpg ye döneyim mi yoksa benzınle devam mı edeyım bilemedım tesekkurler
merhaba aracınız oldukça hoş görünüyo benimde merak ettigim konu yakıtı ben 93 model suzuki samuraimi yeni sattım üstünde 30 lastikler varken 100kmde 13 13.5 litre gibi bi lpg tüketimim vardı siz bunun üstüne çıkıyomusunuz şu anda daha altındayım derseniz yarın öbür gün almayı düşünüyorum (baska jimny sahiplerininde cevaplarını merak ediyorum..)
benim arac otomatik ayna mahruti yok 30x9.50xr15 lastikler
km de 0.35kurus sehir ici sanirim 15 litre var
su anki km de 50 tl gaz ile yine tam trafik sehir ici 145 km yapti net
Hakki bey sizin aracin offsetden sonra tam sag yada sol yapinca tampona surtme oluyormuydu? Ben flans taktim dun aracima fakat on davlumbaza surtme yapiyor. Gerci sizin 10 cm yukseltme var ama bende 5 cm var.
Hakki bey sizin aracin offsetden sonra tam sag yada sol yapinca tampona surtme oluyormuydu? Ben flans taktim dun aracima fakat on davlumbaza surtme yapiyor. Gerci sizin 10 cm yukseltme var ama bende 5 cm var.
10cm yukseltmeme ragmen lastikler buyuk oldugu icin tampona arka camurluklara
surtme yapiyordu elinize sipral tasi veya iyi bir maket bicagi alarak kesebilirsiniz
Bilgiler icin tesekkur ederim bugun gidip on tamponu kestirttim altindaki siyah parcayi cikarip tek parca kesildi davlumbazlarda ona uygun yapildi sis farlarinida yukaridaki kare bolume aldirdim sonuc guzel oldu hic surtme yok yaklasma acisi inanilmaz oldu.
Ornek resmini koyayim sis farlari burada koyulmamis ama tamponun gorunusu bu sekilde.