CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ilkersev Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 24
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 8,920
Ynt: CAMPER VW TRANSPORTER İLE AVRUPA

Herkese selamlar

Yeni döndüm,yolculuk sırasında her zaman internet olanağı bulamadım.Bu nedenle yazamadım ama en kısa zamanda tüm seyahatimi fotoğrafları ile yazacam.

Etiketler

Oralara yeni gidecek olan bizlere rehber olur..Fazla geciktirmeden 2-3 gün içinde yazabilirseniz...seviniriz..

nevzat' Alıntı:
İlker bey sanırım hala dönüş yapmadınız 2 Haziran sabahı bizde çıkıyoruz. Aylar bitti artık günler kaldı.Heyecanlıyız. gezinizi ilgiyle takip edeceğiz.

Selamlar
yunanistan girişde uluslararası ehliyeti isteyip baktı.Aklınızda olsun.Biz gitmeden istemiyorlar almayın dediler ama biz gene de almıştık.

Kazasız belasız dönmenize sevindim.İnşallah içinize sinen bir gezi olmuştur.Nereleri gezdiniz nelerle karşılaştınız ve ne gibi tavsiyeleriniz olur bende İsmail bey gibi acilen yazmanızı bekliyorum.Mesela şu Slovenya,Avusturya,İsviçre nin aldığı cama yapıştırılan yol ücreti gibi Fransa'da alıyor mu?

selamlar

Avrupa diye çıktık ama yunanistan ve italya yı dolaştık.Yol notlarını en kısa zamanda yazacam.

Cok teşekkürler ama bi şarkı var bilirsiniz benzemez kimse sana ne uzoo ne muzooo sen aslan sütüsün asaletin bir başka diye tekrar teşekkürler