Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan safari2000 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 254
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 48,158

hangisi daha güzel

• cj

Kullanılan: 22 45.8%
  • defender

Kullanılan: 26 54.2%

• Kullanılan toplam oy
    48
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Cj İle Defender'ı Mukayese Edelim

16 ve 17 yaşında 2 güzel genç adam.
umarım tahsil hayatınız istediğiniz yerlere gelmenizi sağlar.
ve yine umarım ki içerik ve konunun ne olduğuna vakıf olmadan hiç bir konunun ortasında bulmazsınız kendinizi.

defender 110 > Cj ;)
istersen inch olarak kıyaslamasını yap :smiley:

Etiketler

Aman abi yanlışl anladın galba.<3 kalp yapmak istemiştim

jeep' Alıntı:
Yok bu defa Barış çubukları ile dolaşmayacağım.
Ahmet bey bence çoğu mesajında haddini aştı. Hepsini yutup kardeşiz triplerine giremem.
Öncelikle kimseye kötü söylemedim, hiç bir İNSANA çamur atmadım, dedim. Varsa bir mesaj gösterin dedim bula bula ilk mesajımı bulup bana delil gösterdiniz. Mesajım da "ilk gezide anlarsın" idi. Konu buradan çıktı.
İkinci durum ise Ahmet bey e buranın gezenbilir forumu olduğunu, patron işçi ilişkisi içerinde olamayacağımızı bildirmek isteriz. Biz burada bişiler yapıyoruz, iyi yada kötü, ama sizden EMİR ALMIYORUZ. Nasıl davranmamız gerektiğini de size sormayacağız emin olun.
Benim tarzım budur. İster saldırgan deyin ister çamur atıyor. Benim tarzım budur.

Tarzınızın ve tavrınızın başka birşekilde olmasını kimse beklemiyor ki zaten siz busunuz işte kendi elinizle kendi klavyenizle yazıyorsunuz.
ben kimseye kardeşim ol yada benimle iyi geçin gibi bir talepte de bulunmuyorum.
emir almıyorsunuz:smiley:
hayatınız içinde çok almış olabilirsiniz ama burada emir diye birşey yok.
haddimi aştığımı düşünüp hala sütten çıkmış ak kaşık olduğunuzu savunyorsanız
benimde tarzıma saygı duymak durumundasınız.

Barış walla bende Ahmet bey gibi anlamıştım,tam tırnaklarımı çıkarmıştımki :smiley:...yok yok şaka, kıyamaaaam,işte biz büyükler bazan böyle oluyoruz,egolarımız öyle ön plana çıkıyorki,güzellikleri gözden kaçırıyoruz..az önce çokta güzel bir noktaya gelmişken Göktug beyin kendimi ezdirtmem nidalarıyla ortaya çıkıp,sönen ateşe körük vermesi gibi...

ayrıca harbi harbi kalp bu,baktıkça farkediliyor :smiley:

tabii canım.orda amacım kucuk işareti degil kalpti.her zaman dostluktan yanayım =)

tamam dır ahmet abi.o zman sorun kalmadı =)

işte buu...aynen Ahmet Bey katılıyorum...

İlk önce bu konuyu açıldığında bi hevesle okumaya başladım ama son sayfalara geldikçe hevesim,zevkim yada onun gibi güzel duygulardan eser kalmadı herkes kendı aracında mutlu niye bu kadar uzatılıyoki cj ile defender karşılaştırılması yapılsın kım kımı eziyo yada bu gibi tavır yada olaylara bakmasak konu başlığımıza dönsek renkler ve zevkler tartışılmaz budur yani

cj 22 (51.2%)
defender 21 (48.8%)
Oylamayı Kilitle
Anketi düzenle
Toplam oy: 43

Sevgili arkadaşlar;

Bu başlığı en başından beri sürekli olarak takib etmekteyim. İlk başlardaki tatlı atışmalardan sonra son birkaç gündür gayet sakin sakin gidiyordu. Ama nedense dün tekrar alevlenmeye başladı. Son iki sayfada yazılan yazıların artık çirkinleşmeye başladığını görüyorum.
Sizlerden ricam bu tür yazılara son verip. Olayı kişiselleştirmeyelim. Varsa cj yada defender ile bildikleriniz yazıp, başlığı açan arkadaşa yardımcı olalım.
Bu şekilde devam ettiği taktirde başlık kilitlenecektir.

Herkese saygılar.

MK51' Alıntı:
Ahmet "elma" seviyormuş... Farketmez.
Mehmet "armut" seviyormuş... Farketmez.

Ben birini sayarak, diğerini soyarak yerim... Ama yerim... İkisini de severim.

Armut ve elmanın kalori, besin, vb. değerlerini, yararlarını karşılaştıralım... Çok farklı rakamlar çıkabilir ortaya.
Bunlar, teknik veri ve bilgiler olarak bizim bilgilenmemizi sağlayacaktır elbette...

Ama ben, MEYVELERİ VE MEYVESEVERLERİ HEP SEVECEĞİM... ;)

MEYVE SEVMEK VE YEMEK BİR AYRICALIKTIR !...

Bu konu başlığını açan arkadaşımız ve birinci mesajı:

safari2000' Alıntı:
arkadaşlar acaba forum da daha önce cj5 ile defenderi mukayese yaptınızmı + ları - leri nelerdir?

safari2000 arkadaşımıza teşekkür ediyorum.. forumumuza gösterdiği ilgi ve paylaşım için...

Mukayesenin formatı için de kendisinden özür diliyorum...

Bu konu başlığı 204 mesaj ve 13 sayfaya ulaştığından, üye arkadaşlarımızın takip edemeyeceği kadar uzamıştır. Başka bir konu başlığında
yazışmak üzere....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,623
Kayıtlı Üye Sayımız
166,922
Kaydolan Son Üyemiz
Temu Discount Code

Çevrimiçi üyeler

Şu anda çevrimiçi üye yok.

SON KONULAR