Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 26
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,473
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

:smiley:
Görde inanma .

:p

Etiketler
Ynt: Deretepe Dağcılık; Güzelbahçe - Gavuroluk - Altınvadi Doğa Yürüyüşü Duyurusu (15 Şubat 2009)

gözlerim yaşardı :smiley:
kardeş dediğin böyle olur
yağmurda çamurda her koşulda destek vermeli :smiley:

görünüşe göre 3 bilemedin 4 kişiyiz....
ne demişler
dağda 2 kişi az 3 kişi fazlaymış :p (fukara tesellisi)

Muratcım
parkurun rotasını bildirebilirmisin....
başlangıç ve dönüş

güzelbahçeden gireceğiz,narlıdereden çıkacağız :smiley:

Selam herkese aranıza yeni katılıyorum arkadaşımın tavsiyesi ile oldu bu ama hiç bir bilğim yok bu konuda. sadece doğayı çok seviyorum ama artık bunu bu işi daha iyi bilenlerle yani sizlerle yapmak istiyorum. Bu haftaki yani 15 şubata şehir dışında olacağım için katılamıyorum ama 22 şubatta sizlerle beraber doğada olmak istiyorum lütfen bu konuda bana yardımcı olurmusunuz. şimdiden tesekkürler buraya yazdığım içinde mazur görün lüfen kuralları tam bilmediğimden kaynaklanıyor.

Merhaba ,

22 Şubat etkinliğimiz hakkında bilgilere ;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=23902.0 linkinden ulaşabilirsiniz.

Katılımcı Listesi

01- Caprice
02- TezzMertek
03- matiate
04- Bugra

Hafta Sonu Hava Durumu

HaftaSonuHava.jpg

Buğrahan' Alıntı:
ikinizi yalnız başına dağlarda taşlarda bırakmayı içim el vermedi....
hadi bende geleyim... :p

01- TezzMertek
02- matiate
03- Bugra
bir kez daha Buğra sevgili patronun ve fabrikasının gazabına uğradı :smiley:
gelemiyormuş :D
bakmayın güldüğüme siz :p

ya yağmur kesilirse ben geleceğim :smiley:

Bu etkinliğimize ait fotoğraflar ve hikayeye;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=25167.0 link üzerinden erişebilirsiniz.

Konu bu nedenle mesaj yazımına kapatılmış ve sabit durumdan çıkarılmıştır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri