Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan YOL Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 132
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 25,768
Ynt: Discovery İlanı (Taşınan Başlık)

Ufuk kardeşim hoşgeldin.Aracını kazasız-belasız ve de bol çamurlu günlerde kullanman dileklerimle.

242950.gif
242951.gif

Etiketler

Arkadaşlar merhaba , güzel dilekleriniz için teşekkürler keyifli ve çamurlu gezintileri hep beraber yapmak güzel olacak

taiga slm uzu zamandır net'te disco arıyorum yanılmıyorsam 3-4 ay önce bu aracı ilk Aşkınjeep te gördüm ve hala ilanı var 23000€ araç arazi donanımlı fakat genel durumunu bir usta görmesinde fayda var araziye çıkmış bir araç

balum' Alıntı:
Ya arkadaşlar biliyorum bu yüzsüzlük ;D ama nasıl olsa haftasonu Bursadasınız şu arabaya bi baksanız be yau ;D ::smiley: :-*

Balum merhaba http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=758345 bu arac ankarada bir bakmakta faydavar araç 3-4 aydır satmaya çalışıyor pazarlık yapabilir

Macera' Alıntı:
Balum merhaba http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=758345 bu arac ankarada bir bakmakta faydavar araç 3-4 aydır satmaya çalışıyor pazarlık yapabilir
Merhaba, ilgilendiğin için teşekkür ederim macera... :smiley: Ama 30000 üstü beni aşıyor (hatta 25 bin ve üstü de aşıyor çünkü ikinci araç olacak benim için).
Birde arazide kullanılacak bir araç için otomatik şanzuman konusunda tereddütlerim var. Şu anda otomatik bir araba kullanıyorum ve bazı zamanlarda istemediğim tepkiler verebiliyor şanzuman ve buda sürüşü olumsuz etkiliyor.

Balum merhaba.

http://arabam.e-kolay.net/ikinciEl/detail.aspx?sid=772315

özellikleri ve performansları konusunda bilgi sahibi değilim ama herzaman en beğendiğim modeli oldu mercedes'in. bu konuda bilgisi olan arkadaşlar vardır mutlaka.
bir zamanlar araştırmış fiyatları görünce defterden silmiştim. fakat bunun fiyatı bana çok makul geldi.
bir bak istersen.

ilanlarda bu gibi abukluklar oluyor.
bg hatalıdır mutlaka, umarım fiyat değildir ;D
9 ekimden kalma bir ilan, ama halen aktif görünüyor.

ufo merhaba...
bahsettiğin ilanı inceledim.g serisi potansiyeli açısından hayranlıkla baktığım bir araç.ancak sonuçta bir mercedes olduğu için bakım onarım ve modifiye konularında çok da esnek olmadığı ve dolayısıyla bunların pahalı olacağı önyargısı var.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa aslında düşünülmesi gereken bir araç

balum' Alıntı:
ufo merhaba...
bahsettiğin ilanı inceledim.g serisi potansiyeli açısından hayranlıkla baktığım bir araç.ancak sonuçta bir mercedes olduğu için bakım onarım ve modifiye konularında çok da esnek olmadığı ve dolayısıyla bunların pahalı olacağı önyargısı var.Bu konuda bilgisi olan arkadaşlar varsa aslında düşünülmesi gereken bir araç

al bı nıva ozman usta onla basla snra deıstırırsın ama yaptıklarını gordukce gonul bagı kurcaksın :D

aslında haklısın berk ama...keçi de çok çirkin be ;D

abi öncelikle keçiye laf yok :smiley:
ben de 4-5 ay baktım, baktım, baktım
ama baktım olacak gibi değil, bakmanın sonu yok, aldım bi niva, kurtuldum...
ama bu ilanı bir ara bence. en azından fiyat doğru mu öğrenirsin.
çünkü eğer hata yoksa çok iyi bir fiyat. aletin sıfır 125.000-180.000 avro arasında değişiyor.

balum' Alıntı:
aslında haklısın berk ama...keçi de çok çirkin be ;D

abı ben amacını annamadım :D camura gırceksen guzellıgın cok fazla onemı yok bence..
benım boluda pazar gunu gectıgım etap'a sokmaya kıyamadılar dıskocular :D
tabı secım senın yınede..

kechıye laf yok camurlanınca ondan guzelı yok... temızken gercekten bende begenmıorum :D

güzelleşmek için çamur banyosu şart kabul ediyorum :D ama birde sabah kalkınca yanında gördüğün makyajsız güzellik gibi sokakta park ettiğin yerde ingliz atı gibi sefere hazır bekleyen bi rgüzellik olayı var ;D

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
103,961
Kayıtlı Üye Sayımız
166,719
Kaydolan Son Üyemiz
gezentavuk

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR