kemal orhun
Kamp I
iyi günler dileklerimle ben yürüme engelliyim h sınıfı ehliyete sahibim bilirmisiniz bir motor karavanın bizler için ne kadar önemi var.yürüyen bir insanın tüm ihtiyaçlarını rahatlıkla karşılıya bildiği anlarda bu bizler için ızdırap konusu oluyor.bir insanın tuvalet ve yıkanma gibi temel ihtiyaçlarını kamp ve çevre sosyal tesislerinde karşılıya bilmesi hemen hemen imkansız.hele gidilen yerde uzun kalınması anlatılamaz bir işkence olabiliyor.buda tabiki başkaları için eylence bizler için ızdırap oluyor.gitme o zaman denile bilinir ama oraya gitme,buraya gitme sosyal hayatın paylaşımı nasıl olacak.işte bu yüzden bir motor karavan sahibi olmak istiyorum ve bu karavan için elektrik,su,izalasyon gibi teknik konularda profesyonel destek alacağım.ilk olarak benim bilmediğim h sınıfı ehliyete sahip kişiler elden tertibatlı fiat ducato veya iveco gibi hafif ticari araçları kullana biliyormu.vergi muafiyetimden ve ötv haklarımdan faydalanmamak pahasına tüm mücadelemle hafif ticari araç alıp motor karavan yapacağım.zaten site içinde edindiğim bilgilerle öyle bir havaya girdimki ben bunu başarırım bana bu inancı aşıladınız.ve öyle bir bilgi paylaşım desteğiniz var ki insanın hafızası almıyor.ben başlarım birlikte bitiririz inancı gelişti içimde inanın bu kadar rahat ve eminim.sizlerin bu davranışınızı maratonda yere düşen atleti orada bırakmayıp yüklenerek birinciliği kaybetmek pahasına taşımanıza benzetiyorum.bu gurubun üyesi olmaktanda büyük mutluluk duyuyorum.saygılarımla kemal orhun