Fotoğraflarla Bugüne Kadar ki Araçlarım :)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan umutcelikel Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 55
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,694
Ynt: Fotoğraflarla Bugüne Kadar ki Araçlarım :smiley:

Umut agbi sen ve senin gibi insanlar için bir başlık açmak lazım kullandığım araçlar içinden unutamadıklarım gibi birşey... Bir çok insana faydalı olur.
İyi ve kötü yanlarını anlatırsınız kendi zevkinize göre detaylı bir şekilde oldukça ilgi çekici olur diye düşünüyorum kendi adıma...
Daha iki araç kullanmış biri olarak bana düşmez tabi bu başlık.
Araçlar başlığı altına bekliyoruz :smiley:
Saygılar, bu arada arabadan anlıyorsun hep zevk için binilecek araçlar almışsın. Hiç sıradan araç yok.

Etiketler
Ynt: Resimlerle bugüne kadar ki araçlarım:smiley:))

umutcelikel' Alıntı:
Abicim o 205 Gti'dan sonra akışmetresi olan araçların 100 km uzağından geçiyorum iyi tecrübe oldu bana ;D ;D ;D

ya ben bişi soracaktım size yanılmıyorsam beş sene kadar pejo 205 kullanmışsınız bu arabanın dej avantıjı ve avantajları hakkında bilgi alabilirmiyim bende almak istiyorum bide bu arabaların yedek parca sıkıntısı olurmu , en çok hangi tip arızalar görülmektedir şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

Umut merhaba beni hatırladın mı?Bir akşamüstü 3 kişi volvo s40 la senin Land a bakmaya gelmiştik.Sen bize kısa bir tur attırmıştın.Senin jeep i Serhat Güven e alıcaktık.Kamyonetin hayırlı olsun.Bende Bodrum da oturuyorum.Buralarda bu tip bir araç ihtiyaç.Bende bir hilux ile anlaştım aldık sayılır.Senin hilux taki aksesuarların fiyatları nedir ve nerden aldın?Şimdiden teşekkürler,iyi günler.

kcanik' Alıntı:
Umut merhaba beni hatırladın mı?Bir akşamüstü 3 kişi volvo s40 la senin Land a bakmaya gelmiştik.Sen bize kısa bir tur attırmıştın.Senin jeep i Serhat Güven e alıcaktık.Kamyonetin hayırlı olsun.Bende Bodrum da oturuyorum.Buralarda bu tip bir araç ihtiyaç.Bende bir hilux ile anlaştım aldık sayılır.Senin hilux taki aksesuarların fiyatları nedir ve nerden aldın?Şimdiden teşekkürler,iyi günler.
Hatırladım hatırladım:smiley:)) Şu an 87 Landcruiser BJ60 kullanıyorum Hilux gideli oldu bayağı...Ön ve arka tampon 1000'er USD gibiydi, safari şnorkel 800 USD idi yanlış hatırlamıyorsam...
Yeni aracım da bu:
SH101951.png
SH101952.png

Ynt: Resimlerle bugüne kadar ki araçlarım:smiley:))

barbaros43' Alıntı:
ya ben bişi soracaktım size yanılmıyorsam beş sene kadar pejo 205 kullanmışsınız bu arabanın dej avantıjı ve avantajları hakkında bilgi alabilirmiyim bende almak istiyorum bide bu arabaların yedek parca sıkıntısı olurmu , en çok hangi tip arızalar görülmektedir şimdiden ilginiz için teşekkür ederim
Kusura bakmayın yeni gördüm mesajı...
Kullanımı çok zevkli ancak içeriden çatır çutur plastik sesi çok fazla olan bir araçtı...Akışmetresi mahvetmişti beni, oynanmamış bir araç bulunursa tadından yenmez ama mümkün olduğunu sanmam oynanmamışını bulmamanın...

Umut teşekkürler sana son bir sorum olacak aracı aldım.Şu an için tek bulamadığım parça ön cam fitili.Nerden bulabileceğim hakkında bir bilgin varmı?

Harika araçLar. 205 GTI sizi hızdan soğutmuş oLacak. :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,092
Kayıtlı Üye Sayımız
166,832
Kaydolan Son Üyemiz
hasankaraalioglu

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR