ceranus' Alıntı:Ateş, ulaşabileceğim numaran olsaydı arardım zirvede seni, ama tipi olduğu için geri dönmek istedik hemen, Kartal Otele girdik ve çıktık , gece bizim kaldığımız yerde soğuktu ama sobalar çok iyi yandığı için hiç sorun yaşamadık.
ceranus' Alıntı:Tavlayı oynadığım arkadaşlar sonucu söylerler![]()
bafralı' Alıntı:Arkadaşlar geziniz muhteşem olmuş baktıkca neler kacırdığımızı görüyorum .Sedat bey sizin aracta ihtiyarkurt ama
artık onun adı ihtiyar kurt olsun.Bugün Başkent sanayisinde gördüm sizin aracı yandaki stickerden tanıdım.inşallah olumsuz bir durum yoktur.
jan' Alıntı:çok güzel bi gezi olmuş resimler süper
sedat abi senın toyota da gayet iyi durumda bence güzel araç ihtiyar delikanlı ;D
hural' Alıntı:"İŞTE O AN"
![]()
erenatac' Alıntı:Zerrin süper zaman geçirmişsiniz belliki,şu kartalkaya sizlerle bir nasip olmadıya yanarımda ona yanarım..
Sedat bey sizin araca "ihtiyar" diyerek haksızlık etmeyin bence,nicelerini cebinden çıkarır o daha![]()
Sevtap hn, geçmiş olsun.ceranus' Alıntı:Sevtap, önemli bir sorun değilmiş yani, sevindim,hadi geçmiş olsun bir kere daha, artık Pajeronun bakımları Ankara'da yapılacak demektir bu da![]()