Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 21,604
Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar)

Abi piyasası 20-30.Zaten 20 ytl'den aşağıya halatı açmazlar.Hadi biz maksat ayağınız alışsın diye 15'ten açalım.Seçim vaadi gibi millet alıştıktan sonra şöyle %150 falan zam yaparız. ;D

Etiketler

valla saplanıp kaldıktan sonra ne deseniz vereceğiz
çamura düşen unimoga sarılır :smiley:

Benim Disco bir bitsin ben de geleceğim araya kaynak ;D
Bugün gidip yerinde inceledim. Bir şasi bir de tekerlekler duruyordu :'( :'( :'(

Yarın ben varım... Yücel geçmiş olsun...

VitaEsMorte' Alıntı:
Benim Disco bir bitsin ben de geleceğim araya kaynak ;D
Bugün gidip yerinde inceledim. Bir şasi bir de tekerlekler duruyordu :'( :'( :'(

Murat arkadaşım sanada inşallah bir ay sonra geçmiş olsun deriz...

Yücel kardeşim üzüldüm geçmiş olsun Allah şifalar versin..

Bügün foruma geç girdim ama Yüksel sağolsun beni haberdar etti.

Bir haftadır çocuklar Şile de yazlıktalar bu akşam geldim..özlemişim onları..Yarın çarşı izin kağıdını alabilirsem kesin gelicem..ve sizi arıycam...

Öyle Uğur giremez falan deyip tepemi attırmayın 6 inç yükseltirim makinayı başı çekerim haberiniz ola :smiley:))

Saygılar Arkadaşlarım...

Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar)

Bu off-road virüsü böyle bişey işte Uğur abi hafta içi insanın yataktan kalkası gelmez,ama gezi günü gelip çattımı,virüs bir gece önceden harekete geçip sabah 5 - 5:30 - 6 derken yarım saatte bir uyanmamıza neden olur.
Hayırlı olsun, bence sanada cok kötü bılaşmış bu virüs Uğur abi.

Görüşmek üzere saygılar abi.

teşekkür ederim arkadaşlar
arkadaşın durumu hızla iyiye gidiyor kalıcı bir sakatlığı yok ama iyileşmesi zaman alacak
yaşı genç kırıkları çabuk kaynar
umarım bugün güzel bir gün geçirmişsinizdir resimleri bekliyorum

şehir dışındaydım, az önce geldim.
yeni girdim foruma, aktiviteden şimdi haberim oldu.
yücel öncelikle arkadaşına geçmiş olsun diyor, acil şifalar diliyorum.
resimleri bekliyoruz.
bir sonrakinde görüşmek dileğiyle.

Selamlar,

Az önce eve girdim. Hafif ;D bir piknik gezisi oldu diyebiliriz... Özellikle yemek muhteşemdi. Uğur abinin vurduğu bıldırcınlar harikaydı ;D Eğer uyuya kalmazsam bir kaç fotoğraf eklemeye çalışacağım.
Yalnız Mustafa abiye bir sorum olacak, bütün gün beraberdik ama, korkudan soramadım. Abi, Yüksel seni ne yapıpta o kadar sinirlendirdi ki, ezmeye kalktın adamı ;D

Merhabalar;
Güzel bir pazar gününü yine geride bıraktık.Buluşma yerimizden hiç vakit kaybetmeden 6araç 2-3 km kadar sonra direk ormana dalış yaptık.Orman yollarında birkaç iniş çıkıştan sonra orman dan polenezköye ulaştık orada harika bir yemekten sonra kılıçlı köyünün orman yollarındaki birkaç saatlik off-road oyunlarıyla saat 20:00 da noktaladık bugünkü gezimizi.
Ben fazla foto çekemedim , çektiklerimide biraz sonra yollamaya çalışacağım.Asıl fotolar Hakan da(Hural)
bekliyoruz Hakan fotoları (önce şöyle birkaç damardan yollada günün yorgunluğunu atalım)
Herkese Saygılar;

çok fazla fotoğraf var. Başlangış olarak değişik etaplardan bir kaç fotoğraf...

1ykselhu9.jpg

2frkzx6.jpg

3uurye0.jpg

4frkjf5.jpg

Orman yolları rampa inişi
24.jpg

Çıkılacak yokuş (herkes başarıyla çıktı)
23.jpg

30.jpg

29.jpg

21.jpg

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR