Gezenbilir Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan yuysal Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 143
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,380
Ynt: Çavuşbaşı Off-road Gezisi (8 Temmuz Pazar)

Herkese merhaba... Hakancığım eline, gözüne sağlık, döktürmüşsün gene...

Evet, o küçük tepe geçişinde altımı sürtmüşüm, ama ben hiç anlamadım vallahi...
Diğer haşin sürtmelerden sonra burada, dört tekerde yerden kesildi gibi hissettim...

Etiketler

Uğur'cuğum, bu görüntülerden sonra sıradan artizlik seni kesmez...
Hedef..... ??? star/jön'lük...... ;D

E tabii yaani, artık herkes daha fazlasını bekleyecek ;D Sırada iki tekeri yerden kesmek var. mıı ??? ;D ;)

hural' Alıntı:
İyi akşamlar Uğur abi. Ben sadece deklanşöre bastım o kadar. Asıl marifet o pozları veren sizlerde... Böyle güzel artistik pozlar için ben sizlere teşekkür ederim...

Hadi Faruk kardeşimizede haber ver..doğru Değirmendereye..mızmızlanmak yok..çadır falan müsait..

Çadır problem değil abi, olmazsa bir ağaç altında da kıvrılırız biz :D gönüller bir olsun yeter.. Bu akşam Yüksel'le karşılaştım, Pajero'yu yıkatıyordu. Hafta sonu şile programı varmış sanırım.

Yüksel'e söyleriz haftaya gider Şileye...yada hanımını bıraktırırız benim hanımın yanına..çoluk çocuğa bakarlar:smiley:))......(heeeeeyytt)

Niyet olunca, çareler sonsuz diyorsunuz Uğur abi ;) Şİmdi GE den değirmendere'yi inceleyeceğim.. Bakayım nasıl bir yermiş..

Eyvallah...sana zahmet olucak...(demek gelicen:smiley:)........bi roto ciz bakalım Hakan'cım...Faruk'a söylersin bi zahmette makinay ile beraber bol bol leblebi getirsin...kulaklarımızın bası aksın bari))

faruk nerden geliyor bu leblebinin bolluğu sen çorumlumusun çorum leblebisimi bunlar :smiley:

Abi GÜMÜŞHANE liyim ama bende hastalık leblebi olayı sürekli stokluyum.Memleket karışık ne olur ne olmaz bakarsın seferberlik çıkar.. :D :D

Eğer bulabilirsem, kamp kuralları ve bilgilendirme ile ilgili bir yazı göndericem.

Kuruyemiş ??? kesinlikle yasak !...

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,087
Kayıtlı Üye Sayımız
166,999
Kaydolan Son Üyemiz
Hüseyin Erbilek

Çevrimiçi üyeler