Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan enigma Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 62
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,855

Ankara Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı Tarihi

• 8 Temmuz

Kullanılan: 4 25.0%
  • 15 Temmuz

Kullanılan: 12 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    16
Ynt: Gezenbilir.com Tanışma Toplantısı (Ankara)

Aaa! Kim demiş? :p
Yok böyle kampanya ;D 1 alana aynısından 1 bedava sadece 19.95e ;D ;D ;D ;D
(iyice geğiğe sardı) ;D

Etiketler

abi ben de geliyorum ister 8 ister 15 i hiç farketmez

http://www.hangibar.com/bars/barinfo.asp?barid=B150622620040430
internetten byulduğum bir mekan fakat gidip konuşmadım oylamaya katılanlar veya gelicekolanlarında alternatif meka bakmaları beni sevindirir yarın akşam Ankaraya yola çıkıyorum queensland a görüşrücez işallah ve mekan kararı vericez...
görüşmeden sonrada sizelre haber vericem

Ankara Leman Kültür'de buluşun :D
Bahçede çok hoş olur...Balum var Discovery V8 var...
toplaşın gari :D

ankara toplantısı ivedik hurdalığında olsun bak herkes nası geliyor. ;D ;D ;D
mogzillanın gözlerindeki ışıltıyı görür gibi oluyorum. :D

Herkese selamlar..
Enigma bahsettiğim gibi Niğde Aladağlar'daydım..Mekan konusunda sana yardımcı olabileceğimi söylemiştim ama zirve dönüşü küçük bir kaza geçirdim..Sonuç olarak Ankara'ya dün gece döndüm ama sağ ayak liflerim kopmuş..Eğer bahsettiğiniz zamana kadar ayaklanabilirsem şayet mutlak suretle katılacağım..Bana göre 15 Temmuz daha uygun gözüküyor.En azından atele falan alınırsa o zaman kadar çıkar diye tahmin ediyorum.Organizasyonda yardımcı olamayacağım için çok üzgünüm.. :( Ne diim başka bir bahara artık.. :smiley:

:smiley: önemli değil büyük geçmiş olsun fazla yorma kendini ben halletmeye çalışıcam 15 teemuz kesin tarih oucak zaten artık bi bize en sade ve güel şekilde toparlaşıcaz :smiley:
tekrar gemiş olsun tekrar iyleşmen dileğiyle

dağlar kızı geçmiş olsun . en kısa zamanda iyileşmen dileğiyle hoşçakal.

madem kimseler liste için kolları sıvamıyo sanırım ankara gezenbilir için uygun değil diğe düşünmeye başladım? başlasak mı yoksa hüsrana uğrayıp gerimi dönsek söüzmüzden mekan için ben 7. caddede ki seven cafeyi uygun görüyorum en azında toplanıp muhabeet için :smiley: daha aydın fikirli arkadaşlarımızı fikir paylaşımına bekliyoruz :smiley: ve listeye

arkadaşlar konuyu takip ediyorum ama maalesef iki tarihte bana uymuyordu o yüzden mesaj yazmadım. malum düğün sezonu başladı geçen hafta sünnet düğünü vardı, 15 temmuzda iki düğün birden var. oyüzden katılamayacağım :(

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,927
Kayıtlı Üye Sayımız
166,950
Kaydolan Son Üyemiz
blizzard22

Çevrimiçi üyeler

Geri