merhaba;
26/02/2016 saat 04,00 itibarı ile yola çıkacağız İnşallah,
iki ya da üç araç olacağımızı zannediyorum,
seyir şeklimiz 4x4 MT lastik hızı şeklinde olacaktır,
Ankaradan gidecek olan ve çıkış tarih-saati ile seyir şeklinin kendisine uygun olduğunu düşünen var ise 04,00 da İstanbul yolu Eryaman girişi ni geçtikten hemen sonra Serkan Petrol de olabilir ve katılabilir ...
Arkadaşlar bu akşam Bolu'da kalacak olan Erdoğan Tezcan bey yarın kamp alanına hareket edecektir.Aracında boş yeri olduğunu belirtmektedir.Cuma gününden gitmek isteyen ve araç sıkıntısı olan arkadaşların Erdoğan bey'le irtibata geçebilirler.
Ben Ankaradan araçsız cuma sabahtan yola çıkıyorum, TEKNIKISLEM'in yol mesajı çok erken olmasaydı benim için de çok güzel olurdu. Neyse yapacak bir şey yok, Ama gün içinde eryaman civarından geçen ve 1 kişilik boşluğu olan birileri olursa çok sevinirim. Değilse cuma gün içinden Bolu otogarda beklerim, denk gelen olursa telim: 5306862343.şimdiden keyifli bir kamp olması dileğiyle ( :
Yıllardır çok katılmak istememe rağmen bu senede olmadı tek gitsem çocuklar baba bizsiz iyi eylendinmi diyor hadi hep beraber deyince çadırda kalamayız diyorlar
Şöyle etrafta oteli pansiyonu vs. olan bir kamp organize edilse muhteşem olacak yılların acısını çıkaracam
Katılan herkese kazasız belasız neşeli bir kamp dilerim bol resim ve video beklerim