Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,803

Etiketler
Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

Eve gideyim de fotoğrafları yapıştırayım artık. :smiley: Sizler de başka yokmu yav...

Uğur abi, Serkan'da var da, aşırı yoğun olduğundan bu hafta yükleyemeyecekmiş fotoğrafları.

yücel' Alıntı:
Gerçekten çok çok keyifli bir geziydi. Katılan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim. Ayrıca o salıncaktan düşerken, Hakan'ın beni çekmesine engel olan fotoğraf makinesine de teşekkür ederim. ;D ;D ;D

Fotoğraf makinesine engel oldun ama kameraya engel olamadın. :D :D :D

Yücel'in salıncaktan düşüşü, dakika dakika görüntülendi. Yakında tüm sinemalarda. ;D

Fatih'cim geri dönmek zorunda kalmana gerçekten çok üzüldük. Ama sen canını sıkma, bu geziler bitmez.

Bu arada dönüş yolunda benim aracın arıza yapması sonucu, eve gece saat 1:30 civarlarında gidebildik. O da Ertaş kardeşimin yardımlarıyla. Her Amerikan'a bir Ertaş lazım arkadaşlar. Çok güzel başlayan gün, bizim için gece saatlerinde eziyete dönüştü. Ne yapalım, bu da off-road'un tuzu biberi. :D :D :D

Fatih geçmiş olsun. Umarım kalıcı bir problem yoktur. Eh artık senin Cj'yi alana, Ertaş'da verirsin. :smiley:

Fatih (Elnino Fatih) geçmiş olsun ya... Siz Şile tarafına dönmekle iyi yaptınız o zaman, Kurtköy yolu epey karanlıktı. Kalsak hala oralar da olurduk her halde. :smiley: Ciddi birşey yoktur inşallah...

Teşekür ederim Hakan'cım. Haklısın. Cj = Ertaş

Sağol Orkun'cum. Ciddi birşey yok ama bizi bayağı bir oyaladı, olayı çözene kadar. Gaz bitmişti araba da benzine de geçmedi, elektrikle ilgili bir arıza oldu. Onu hallettik, hava filtresi tıkandı. Komple onu sökmek zorunda kaldık.

Yolda açıktı aslında, arıza olmasa çok rahat dönerdik.

Bu arada burası belki yeri değil ama;

Zaten çoğu kişi biliyor düşüncesinden (telefonlaştığımız için) gezimizi burada anons etmeden yapmak gafletinde bulunduk. Bu beni de sonradan çok rahatsız etti. Bazı arkadaşların alınması gayet normal. Bende alınırdım. Gezenbilir Off-road Ailesi olarak bunlara dikkat etmemiz gerektiği düşüncesindeyim. Adı üstünde AİLE...

Ama bu son mütevazi gezimizin oluşumu gerçekten cuma öğleden sonra 3 - 4 kişinin, dışarıda iftar yapalım mı düşüncesinden çıktı. Bir Gezenbilir grup gezisi değilde pazar günü şahsi gezi olarak planlanmaya çalışıldı ve cumartesi vazgeçilir gibi oldu. Çünkü sadece 2 kişi kalınmıştı...

Önceden planlanmayan, cılız, 3 kişinin yapacağı bir buluşma için çok geçti ve buraya haber bile verilmesi tuhaf olurdu...

Ta ki pazar öğlene kadar... Herkes bildiği kişilerin cep telefonunu arayarak, kalabalık bir oluşum sağlandı... Gelen kişileri duyunca çok sevindim ama içimden çok hızlı oldu ama haber verilemedi diye sıkıldım...

Genelde önceden programsız 2 - 3 kişinin, ''hadi gezelim mi?'' diye yola çıktığı yerde o onu , o onu arıyarak çok katılımın olduğu durumlarda bu kaçınılmaz bir ayıp oluyor... (kaldı ki ben katılım ne kadar fazla ise o kadar da mutlu olan birisiyim)

Bunun bir çaresine bakmazsak, istemeden kırgınlıklar olacaktır. Bu benim gibi bir çok arkadaşı da üzer..

Ben bu ailede çok mutluyum ve kimsenin kalbi kırılsın istemem... Çünkü geziden haberdar olamayan bir çok değerli off-road'cu arkadaşımız var... Kendimi onların yerine koyduğum zaman içim sızlar...

Bence daha güzel günler ve organizasyonlar için daha hassas davranmalıyız...

Ben bu gruba gönül vermiş herkesi seviyorum. :smiley:

Adaş demek ki arabalar da değil, Fatih isminde bir uğursuzluk varmış dün. :'( Sana da geçmiş olsun, bende şimdi Cj5 bakıyorum nette. Çok sevdim sizin Cj'leri. Orkun'un ki de çok güzel, nazar değmesin seninki de. Yaramaz çocuklara benziyor Cj serisi. ::smiley:

Evet Uğur abi bu konuda senin düşüncelerine katılıyorum. Bu konuda bir art niyet olmadığının bilinmesi çok önemli. Konuyu çok iyi özetlemişsin.

parodi' Alıntı:
Adaş demek ki arabalar da değil, Fatih isminde bir uğursuzluk varmış dün. :'(

Sorma Fatih'cim ismen nazara geldik dün. :D :D :D

Bu konu ile ilgili rahatsızlıklar yönetime de geldi. Şimdilik bu konuyu, cumartesi akşam ki iftar da ayrıntılı görüşene kadar kapatalım.

Selam. İlk kez katıldığımız bir organizasyon da eşim ve ben inanılmaz keyif aldık. Umarım bunların devamında da yine hep birlikte oluruz.

Fatih (Parodi Fatih) sanada geçmiş olsun, arıza her zaman olur, Allah kazadan beladan korusun... CJ konusunda herhangi bir destek istersen konuşalım.. Sende Maslak Sanayi tarafındaysan ben zaten sürekli oralardayım. :D

Elnino Fatih, geçmiş olsun kardeşim. Niye uğramadın? madem o kadar saat beklediniz, dönüşte benim arabanın bagajına koyardık Cj'yi. :smiley: Şaka bir yana, çeker getirirdik kardeşim. Bu kadar sıkıntı çekmeye gerek yok, her zaman yanınızdayız.

Sağol Orkun, bende bu sabah 8'den 13'e kadar sanayide ameliyattaydım. Feci taktım, Cj bulunca bakman için seni ararım. Özellikle arazi düzeneği için ki Cj off-road için fiyat performans olarak en iyisi sanırım Cj. Aslında gönlümde yatan aslan Ömer'in Toyota'sı ama Toyota'ların fiyatları yüksek. Bugün sanayide Garajtoyo'ya baktım çok pahalılar, hele toplanmış olanları 50.000 liraya bile vardı. 1987 Landcruiser kısa şasi, ''oha'' dedim tabi. :eek:.

Arkadaşlar, konuyla alakasız olacak belki ama konu ile ilgili iftar da bir konuşma sözü geçiyor. Peki iftar konusuna adımızı yazdırdık mı acaba? Restorana gelen kişi sayısı kadar yer ayırması bildirileceğinden, bu konuya lütfen azami hassasiyet gösterelim.

<a href="http://www.gezenbilir.com/index.php/topic,8591.0.html">2. Geleneksel Gezenbilir İftar Buluşması (22 Eylül 2007)</a>

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR