Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Elnino Fatih, geçmiş olsun kardeşim. Niye uğramadın? madem o kadar saat beklediniz, dönüşte benim arabanın bagajına koyardık Cj'yi. Şaka bir yana, çeker getirirdik kardeşim. Bu kadar sıkıntı çekmeye gerek yok, her zaman yanınızdayız.
cj'de cruiser'de çok yakışıyo offroad'a.anadoluda gürbüz köy çocukları vardır kısa boylu yanaklar kırmızı 2000 rakımda 8ay ceketle hergün kütür kütür karları ezerek okula giderler bizim goretex montlarla dişlerimizin takırdadığı yerde giderkende birbirleriyle şakalaşırlar yaramazlık yaparlar kartopu atarlar birbirlerine işte cjler onlara benziyo.ulen ne betimleme oldu be püüüüü breh breh breh nobele giden yolda akbank başarılar diler heralde bana.ömerin cruiserda 1900 lerin başları istanbul işgal edilmiş ingilizlerce adeta ordan kopmuş gelmiş mahalleye adalet dağıtan külhanbeyi son osmanlı yandım ali gibi.püüüü buda fena oldu breh breh breh. ;Dtaktir ettim kendimi şimdi.
fotolar süper birkez daha yandı gönlüm serkanın eline sağlık vallahi.size bir film çekicem serkanla arkadaşlar torunlarınız bile hoppaaaa dedeme bak breh breh breh neymiş zamanında diyecek...şimdilik bunla idare edin orkun mutlaka izle hocam tabi önceden izlemediysen. http://www.youtube.com/watch?v=VjI0mlMu3Qs