Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,762
Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

Bakma sen Fatih, Ömer'in de gönlü CJ'de sanki... GarajToyo klasik araba toplar gibi arazi aracı topluyor.. Bize pek gelmez gibi...

Etiketler

yücel' Alıntı:
Elnino Fatih, geçmiş olsun kardeşim. Niye uğramadın? madem o kadar saat beklediniz, dönüşte benim arabanın bagajına koyardık Cj'yi. :smiley: Şaka bir yana, çeker getirirdik kardeşim. Bu kadar sıkıntı çekmeye gerek yok, her zaman yanınızdayız.

Teşekür ederim abi, sağol. Çekerek götürmek, Cj'nin şanına yakışır mı? :D :D :D

Arkadaşlar, katılan herkese tekrar teşekkürler.

Beklettim ama kusuruma bakmayın. :(

İyi seyirler. :smiley:

http://web.mac.com/serkan_duran/iWeb/Site/1C081DA3-F396-45D9-9BB6-69A9D2C90CC9.html

Hakan, Serkan teşekkürler fotoğraflar süper...

Dereye dönesim geldi valla....

cj'de cruiser'de çok yakışıyo offroad'a.anadoluda gürbüz köy çocukları vardır kısa boylu yanaklar kırmızı 2000 rakımda 8ay ceketle hergün kütür kütür karları ezerek okula giderler bizim goretex montlarla dişlerimizin takırdadığı yerde giderkende birbirleriyle şakalaşırlar yaramazlık yaparlar kartopu atarlar birbirlerine işte cjler onlara benziyo.ulen ne betimleme oldu be püüüüü breh breh breh nobele giden yolda akbank başarılar diler heralde bana.ömerin cruiserda 1900 lerin başları istanbul işgal edilmiş ingilizlerce adeta ordan kopmuş gelmiş mahalleye adalet dağıtan külhanbeyi son osmanlı yandım ali gibi.püüüü buda fena oldu breh breh breh. ;Dtaktir ettim kendimi şimdi.

Abi sen Nobel'i aldın, Cj'in cam çerçeveyi kışın kapatmazsan goretex'de işe yaramıyor, dimi Korhan'cım :D

Fatih geçmiş olsun...aslında beraber dönüşün bir faydasıda bu...keşke haber verseydin...elimizden geleni yapardık..

İŞte O anlar....

Recep abi, Serkan'ın testeresi ve Suat abinin ızgarasını Yücel'le nakit karşılığı takas ederken ;D ;D

recep-1.jpg

Geçen geldiğimde ben buraya karpuz gömmüştüm .. Bak şaka yapmayın aldıysanız..
ycel.jpg

Hadi çıkın çıkabilirseniz bakiim, ben demedimmi girmeyin öyle heryere diye.. ;D
komutan-1.jpg

Vee, hep anladığımızı sandığımız, anlamaya çalıştığımız sisler ardındaki çocukların dünyası.. Belkide ..!
ocuk-1.jpg

fotolar süper birkez daha yandı gönlüm serkanın eline sağlık vallahi.size bir film çekicem serkanla arkadaşlar torunlarınız bile hoppaaaa dedeme bak breh breh breh neymiş zamanında diyecek...şimdilik bunla idare edin orkun mutlaka izle hocam tabi önceden izlemediysen. http://www.youtube.com/watch?v=VjI0mlMu3Qs

Uğur abim, ellerine sağlık. Harika fotoğraflar. Sende olmasan Range'in fotoğrafı olmayacak valla :smiley:

Sizlerde sağolun arkadaşlar..Resim çeken ve poz veren herkes sağolsun :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR