Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan sduran Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 110
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 19,762

Etiketler

Ynt: Gezenbilir Hacıllı Pikniği (16 Eylül 2007)

100_2912.jpg

Bir şey soracağım...
Bu ön camlardaki gezenbilir sticker larını herkes ayrı mı yaptırdı? (Bir çok farklı tarzını gördüm gibi geldi fotolarda) ???
Edinebilir miyiz?

taiga' Alıntı:
Bir şey soracağım...
Bu ön camlardaki gezenbilir sticker larını herkes ayrı mı yaptırdı? (Bir çok farklı tarzını gördüm gibi geldi fotolarda) ???
Edinebilir miyiz?
tabii ki edinebilirsiniz
herkes daha önce farklı yaptırmıştı ma şimdi hepsini aynı yapıyoruz
sadece ön ve arka cam ölçülerinizi almanız yeterli

hımmm demek stiker istiyorsun mustafa sonrada böyle resimler koyuyorsun hadi koydun
benim cinayı sudan çıkardığım resmi cinanın beni suya attığı şekilde yorumluyorsun öylemi :smiley:
peki peki bundan sonra ben senin co-pilotunum çık bakalım araziden çıkabilirsen
stikerleride ben dağıtıyorumdur belki
belki kalmaz belki ters yazılmıştır belki camdan önce eline yapışır çıkmaz :smiley:
dünya hali bu herşey olabilir kardeşim ;D

abi allah senin eline kimsecikleri düşürmesin valla ama cina bu ne zaman ne yapacağıda belli olmaz ve hala büyümeye devam ediyo hatırlatmak isterim hani

sduran' Alıntı:
tabii ki edinebilirsiniz
herkes daha önce farklı yaptırmıştı ma şimdi hepsini aynı yapıyoruz
sadece ön ve arka cam ölçülerinizi almanız yeterli

Bende lada niva mevcut...

Yarın ölçer, yazarım topiğe...

Not: Bu arada niva sahiplerinden isteyen varsa, bende onlara Yevgeni dostumun tasarladığı yuvarlak niva stickerlarından gönderebilirim...

stick.jpg

Not-2: Umarım not-1 forum kurallarına uygundur... :-\

100_2969.jpg

Suat abi aşık ararken birileri kötü kötü gülüyor bilemiyorum acaba aşığı bilerek mi sakladılar

Yahu Mustafa, sen tanımıyormusun Yücel'i de kafa tutuyorsun ? Ağır abi olurlar kendileri :smiley: Maazallah düşüverdimi adamın üstüne.... ;D

ya artık üstünüze düşmeyeceğim hakancım çok üstünüze düşüp ilgi gösterince şımarıyorsunuz sert yapıcam artık :smiley:
belkide serkanın arabasında senin oturduğun koltuğun arkasındaki buzdolabının yerini ben alırım nefesimi ensende hissedersin :smiley:

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,949
Kayıtlı Üye Sayımız
166,952
Kaydolan Son Üyemiz
cigdemkazanlı

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR