Gezenbilir Hafif Parkurlardan Ağva Kerpe Off-Road, Piknik, Dalış (1 Temmuz 2007)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan Deep Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 218
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 41,914
Ynt: Hafif Parkurlardan Ağva - Kerpe Offroad, Piknik, Dalış (1 Temmuz Pazar)

Slm Yücel abi.Olmazmı abi hafif zorlu yerlerde var dağa doğru tırmanışlar veya dağdan aşağı inişler yani aracının çekiş ve iniş gücünü çok rahat görebileceğin yerler var.Ama dedimya anlatılmaz yaşanır :smiley:.

Etiketler

tamam o zaman farukcum yaşayarak öğreniriz
bakalım bu haftasonu için bir plan varmı
bugün yağan yapmur biraz çamur oluşturmuşmudur :smiley:

Umarım olmuştur biz bugün yükselle giricez tlf görüştük.Birde o görsün daha ii anlatır oraları.

Musatafa abi sende yakınsın benim bahsettiğim mevkiiye.Seninde görmeni isterim oraları

yani en azından fikir edinirsiniz.Bu arada belki bana zor görünen etaplar size göre kolayda olabilir
şimdiden söyleyeyimde sonradan abartmış gibi olmayayım. :-[ :-[

Bende Çekmeköye yakınım, program yaparsanız haber verin....
Bu arada uçaktan bir iki yer gördüm Google Earth'den inceleyip detayları verecem....

Selamlar,
İki araç az önce Çavuşbaşı keşiften döndük. Yüksel ( Pajero ) ve Faruk ( Niva ). Parkur sanırım Yüksel'den tam not aldı. Tabii yağmur olsaydı daha güzel olacaktı ama ( bugün yağan yağmur hiç etkilememiş ) Çok güzel inişler - çıkışlar, orman içi yollar ve atlama rampaları var. Bilginize ;)

O zaman oralarıda programa alınır....Yakın yer istendiği zaman bire bir....iyi yaptınız Hakan kardeşim

Slm Yücel abi eyer bir program yapılırsa gidilebilir.Ama akşamki yerlere senin ve Uğur abinin girmesi imkansız [ araçlar bakımından] ama dediğim gibi güzel çok ağır olmamak kaydıyla bir gezi yapabiliriz.Ben varım...

Orkun arkadaşım bence seninde tam isteyebilceğin ama çamuru olmayan kuru fakat sıkı bir gezi yapılabilir.

Selamlar
Güzel ve sıkı sayılabilecek bir parkur ve dahası keşfedilecek daha çok yerleri var.Yağmurlarla birlikte gerçekten baya bir zorlaşır parkur
Dün akşam çıkamadığımız bir yer bile bulduk hafta sonu için (pazar günü) ve yakın olmasından dolayı düşünülebilir

bugün öğleden sonra yapacak bir işim yok akşamüstüde uğrayabilirim siz girecekseniz

YÜKSEL ARKADAŞIMIZIN DEDİĞİ GİBİ BENCEDE İLGİLENENLERE DUYURULUR YARIN [PAZAR] İÇİN BİR GEZİ YAPILABİLİR.FİKİRLERİNİZİRİZ.. BEYAN EDERSENİZ SEVİNİ

Benim bugün gelmem imkansız akşama sarıyer tarafında düğün var oraya gitmem gerekiyor

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,068
Kayıtlı Üye Sayımız
166,969
Kaydolan Son Üyemiz
profdrengnsylkn

Çevrimiçi üyeler