KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Ertürk gelecek Çiğdem. Hatta 2 gün önce telefonda konuştuk araç planlaması için. Forum'a girmeye vakit bulamamış olabilir. Sen de telefonla temasa geç istersen.
Ynt: Gezenbilir; Hasan Dağı Tırmanış Etkinliği Duyurusu (23 - 24 Nisan 2011)
Arkadaşlar, Gezenbilir derneğine ait 3K' ları (Kask-Kazma-Krampon) getiriyorum. Eksik malzemenizi böylece tamamlamış olacağız. Çiğdem, Ertürk, Funda, Emre ve Mustafa için 5 takım 3K getireceğim.
Benimle gelecek olan arkadaşlar; lütfen irtibata geçsinler... En erken öğleden sonra 13:00 de yola çıkabiliriz. Sabah 23 Nisan Töreni var. (Yozgat'tan gelecek arkadaşı da dikkate alırsak buluşma noktasının AŞTİ olması mantıklı olur.)
Saat 1 için benim açımdan problem yok sabah 11 gibi orada olurum ben alpinistten alacaklarımda var siz nerede derseniz uyar.Aslında sırtımda koca çantayla pek insan içine girmek istemiyorum ama yapacak birşey yok
sciencepeople' Alıntı:
Saat 1 için benim açımdan problem yok sabah 11 gibi orada olurum ben alpinistten alacaklarımda var siz nerede derseniz uyar.Aslında sırtımda koca çantayla pek insan içine girmek istemiyorum ama yapacak birşey yok
Efe abi geçen sene hasandağına gittiğiniz için biliyorsunuzdur. Helvadere ile dağevinin arasındaki yol durumu hakkında bilgi verebilirmisin. Yol asvaltmı yoksa stabilizemi . Benim emaktarla bir problem olur mu?
erturk77' Alıntı:
Efe abi geçen sene hasandağına gittiğiniz için biliyorsunuzdur. Helvadere ile dağevinin arasındaki yol durumu hakkında bilgi verebilirmisin. Yol asvaltmı yoksa stabilizemi . Benim emaktarla bir problem olur mu?