Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanışı (25 - 26 Şubat 2012)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan EKARAIS Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 79
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,124
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; Ilgaz Küçük Hacet Kış Tırmanışı (25 - 26 Şubat 2012)

erturk77' Alıntı:
Efe abi meterolojinin bu konuda daha tutarlı tahmin yapma olasılığı yüksek, çünkü ılgazda meterolojinin istasyonu var...

Evet Ertürk. Biz en kötüsüne hazır olalım da gerisi Allah kerim.

Etiketler

Arkadaşlar,

Son hava durumlarını göz önünde bulundurduğumuzda kar'ın krampon takacak kadar sert olmadığı bir gerçek.Bu faaliyet için kazma ve karmpon'a ihtiyacımız olmayacak.Doğal olarak fazlalıklardan kurtulmak adına krampon ve kazma ekipmanlarımızı iptal ediyoruz.Sadece kask getirilecektir.

Selamlar,

Murat

Fazladan google olan ve getirebilecek olan varmı ???

Gozak' Alıntı:
her şekilde soğuk ve yağışlı bir faaliyet olacağı az çok belli.

ertürk sabah tırmanışa katılman gece kalmandan daha zor olmayacak mı? planını bilmiyorum ama anladığım kadarıyla sabah çok erken karayollarına gidip oradan da kamp yerine yürüyeceksin sonra da bizimle beraber zirveye yürüyeceksin değil mi? Hem gece karda yürümek sora da devam etmek, üstelik hasta hasta, seni daha kötü yapmayacak mı? kampa normal gelsende orada dinlensen olmaz mı?

guncel haklı olabilirsin ama.geçen sene tecrübe ettim ben onu... geçen sene de rahatsızdım ılgaz da..Kamp yüküyle hasta hasta yürüdüm, kampı kurdum 2lt ter atmışımdır.daha sonra o yorgunlukla birde -15 de uyumaya çalışmak 2 veya 3 saat , abi sabaha haşatım çıkmıştı.daha kötü olmuştum..

şimdi bir ihtimal belki sabah gelirsem direk yürüşe katılıp terimi soğutmadan zirve yaparım gibi geliyor bana.. zaten fena olursam geri dönerim zorlamam...

normalde böyle hastayken gelinmez ama... Geçenseneden ılgazla alacağım var? ;D ;D bu fırsatı kaçırmak istemiyorum...kış tırmanışı açısından...

COMPETUS' Alıntı:
Arkadaşlar,

Son hava durumlarını göz önünde bulundurduğumuzda kar'ın krampon takacak kadar sert olmadığı bir gerçek.Bu faaliyet için kazma ve karmpon'a ihtiyacımız olmayacak.Doğal olarak fazlalıklardan kurtulmak adına krampon ve kazma ekipmanlarımızı iptal ediyoruz.Sadece kask getirilecektir.

Selamlar,

Murat

murat geçen seneden yolu hatırlıyorum ama ne olur ne olmaz, sizin geçeçeğiniz yolu gece tek başıma geçeceğim için bana birkaç işaret bırakmanı istiyorum..iki tane yol ayrımı vardı hatırladığım kadarıyla... ağaçlara kurdele felan bağlarsın artık... ;D ;D ;D ;D
katılım listesine iki kişi yazmıştım, arkadaş gelemiyecek.. Yalnız gelecem..

erturk77' Alıntı:
guncel haklı olabilirsin ama.geçen sene tecrübe ettim ben onu... geçen sene de rahatsızdım ılgaz da..Kamp yüküyle hasta hasta yürüdüm, kampı kurdum 2lt ter atmışımdır.daha sonra o yorgunlukla birde -15 de uyumaya çalışmak 2 veya 3 saat , abi sabaha haşatım çıkmıştı.daha kötü olmuştum..

şimdi bir ihtimal belki sabah gelirsem direk yürüşe katılıp terimi soğutmadan zirve yaparım gibi geliyor bana.. zaten fena olursam geri dönerim zorlamam...

normalde böyle hastayken gelinmez ama... Geçenseneden ılgazla alacağım var? ;D ;D bu fırsatı kaçırmak istemiyorum...kış tırmanışı açısından...

anladım ertürk, sen bilirsin tabi. Neticede çadırlar kurulu olacak, istediğinin içine girer dinlenirsin ;D

erturk77' Alıntı:
murat geçen seneden yolu hatırlıyorum ama ne olur ne olmaz, sizin geçeçeğiniz yolu gece tek başıma geçeceğim için bana birkaç işaret bırakmanı istiyorum..iki tane yol ayrımı vardı hatırladığım kadarıyla... ağaçlara kurdele felan bağlarsın artık... ;D ;D ;D ;D

ekmek parçaları bırakırız yere ;D ;D ;D

erturk77' Alıntı:

Sana bırakabileceğimiz en güzel iz 3 mt karda oluşturacağımız ayak izleridir her halde.

Merhabalar. Ben hepinize kolay gelsin diyorum. Çok ciddi sıkıntılar yaşamadan zirve yapmanızı diliyorum. Tekrardan hepinize kolay gelsin.

gül_can' Alıntı:
Merhabalar. Ben hepinize kolay gelsin diyorum. Çok ciddi sıkıntılar yaşamadan zirve yapmanızı diliyorum. Tekrardan hepinize kolay gelsin.

İyi dilekleriniz için teşekkürler.

Cumartesi günü İstanbul'dan Güncel ve Efe olarak 07h45'de yola çıkıyoruz. 10h15' de Murat ve Turgay'ı Düzce'den alıp yola devam edeceğiz. Karayollarına varış saatimiz muhtemelen 13h30-14h00 arasıdır.

EKARAIS' Alıntı:
Cumartesi günü İstanbul'dan Güncel ve Efe olarak 07h45'de yola çıkıyoruz. 10h15' de Murat ve Turgay'ı Düzce'den alıp yola devam edeceğiz. Karayollarına varış saatimiz muhtemelen 13h30-14h00 arasıdır.

07h45'te Bostancı köprüsü altından hareketimizi bu şekilde alper'lere de iletiyorum Efe abi.

Gozak' Alıntı:
07h45'te Bostancı köprüsü altından hareketimizi bu şekilde alper'lere de iletiyorum Efe abi.

sevgili Efe -Murat
Abant kampında da konustugumuz gibi cok istememize ragmen bu etkinlige maalesef katılamıyoruz, aslında HasanDagı cıkısı icin iyi bir deneyim bir olacaktı diye düsünüyorum...kısmet degilmis..

Sizlere saglıklı ve keyifli bir zirve temenni ediyoruz.
Tüm ekibe selam ve sevgilerimizle.

Ufuk & Arda

dogasever' Alıntı:
sevgili Efe -Murat
Abant kampında da konustugumuz gibi cok istememize ragmen bu etkinlige maalesef katılamıyoruz, aslında HasanDagı cıkısı icin iyi bir deneyim bir olacaktı diye düsünüyorum...kısmet degilmis..

Sizlere saglıklı ve keyifli bir zirve temenni ediyoruz.
Tüm ekibe selam ve sevgilerimizle.

Ufuk & Arda

Teşekkürler Ufuk bey.Can sağlığı olsun. İnşallah Hasan Dağı tırmanışına katılırsınız.

Selamlar,
Murat

Ilgaz Etkinliğiyle ilgili anı, fotoğraf ve düşüncelerimizi aşağıdaki linkte paylaşalım.

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=84610.new#new

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,055
Kayıtlı Üye Sayımız
166,960
Kaydolan Son Üyemiz
iom44r

Çevrimiçi üyeler

Geri