Doğanın dikenleri canımızı yakmasaydı huzurlu gezilerin güzelliğini anlayamazdık Gerçekten çevrede her hafta etkinlik yapılması çok güzel bir şey.Haftaiçi geçmek bilmezdi benim için. Konu dağılmasın , Sevgiler saygılar
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)
O zaman kesin geliyorum Murat abi ;D Biraz sitem etmiş olabilirim ama vazgeçmek yok Zaten bu hafta gelemezsem başka boş zamanım yok maalesef, Pazar görüşmek üzere
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)
murat abım, ssen gel yeter bende senın ıcın de hazırlık yaparım sen gel yeter abım ozledım senın gıbı bı fenerliyivalla özledım bende yagmuru yaa bugun bıraz yagdı da dolastım sokaklarda ve ayrıca gercekten gezenbilir izmir grubu özellikle secılse boyle mukemmel ınsanlar bı araya gelmezdisevıyorum bu sporu ve bu ınsanlarla bı arada olmayı
efsane1985' Alıntı:
murat abım, ssen gel yeter bende senın ıcın de hazırlık yaparım sen gel yeter abım ozledım senın gıbı bı fenerliyivalla özledım bende yagmuru yaa bugun bıraz yagdı da dolastım sokaklarda ve ayrıca gercekten gezenbilir izmir grubu özellikle secılse boyle mukemmel ınsanlar bı araya gelmezdisevıyorum bu sporu ve bu ınsanlarla bı arada olmayı
kaç haftadır yürüyemiyorum çeşitli sebeplerden,bu hafta gelmek istiyorum ama çok yorucu olacak bir cumartesi geçecek benim için
sabah çok erken ist. gece de son ucakla geri dönüyorum.3/4 saatlik uyku ile gelmeyi düşünüyorum bakalım.
sen yemekleri hazır et.gerçi yürüyemediğim için kilo da aldım ama
gelmeyi istediğim bir başka sebepte senin kramponu getirmek..
ebe kötü çıktı doğum sırasında hem anneyi hemde bebeği kaybettik.başımız sağ olsun
bir fırsat bulsam gidip alıcam sana bir şeyler ama zamanım yok :'(
Bir şey sormak istiyorum, Kutupayısı İzmir şubesi tam olarak nerede, yada Konak Pasaport civarlarında bildiğiniz bir outdoor mağazası var mı? en olmadı kemeraltında falan yağmurluk bulabilir miyim ekonomik bir şekilde