Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,691
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

Sürekli yürüyüşlere gelmediğiniz için beş on liralık bir yağmurlukta işinizi görür Murat'ın dediği gibi :smiley:
Gidip pahalı birşey almayın paranıza yazık :smiley:

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

Anladım teşekkürler. ;)

Ben boyacıdan aldım 12,5 liraya verdi almayı düşünürseniz.

Şimdi tek eksiğim bot kaldı onu alamayacağım, fiyatlar çok fena valla :mad: La sportiva Tibet Anfibio diye bir bot beğendim çok hoş duruyordu.

Vallahi ben basket ayakkabılarımla geleceğim. Kendileri bot tanımına gayet uygun zaten :smiley: Hem daha hafifler...

Arkadaşlar yağmurluklarınızı almayı unutmayın.Ne olur ne olmaz :smiley:

3kuyulardan kaça binip nerde inmeliyiz acaba? durak ismi ya da şurayı geçince gibi bir tarif imkanı var mıdır? Balçovayı bilmiyorum da:S gaziemirden 3 kuyulara otobüsle gelebilirim de sonrasını bilemiyorum,

nefocan' Alıntı:
3kuyulardan kaça binip nerde inmeliyiz acaba? durak ismi ya da şurayı geçince gibi bir tarif imkanı var mıdır? Balçovayı bilmiyorum da:S gaziemirden 3 kuyulara otobüsle gelebilirim de sonrasını bilemiyorum,
Ben üçkuyulardan yürüyorum termale :smiley: Mesafe fazla uzak değil aslında... Sen sorarsan otobüslere termal son durağa gidiyormu diye onlarda gidiyor derse atla son durakta inersin karşında zaten kaya otel.Tabi bu termal otele gitmenin tarifi kermite gitmek için neye binmen gerektiğini bende bilmiyorum. Hatta 8 senedir balçovadayım yarın sokak sokak kermit cafeyi arayacağım...

Bu etkinliğimize ait fotoğraflar ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=71429.new

başlığı üzerinden ulaşabilirsiniz arkadaşlar.

İyi Seyirler ve haftalar.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat ÖZ

Gezenbilir Doğa Sporları ve Gezi Kültürü Derneği

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri