Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 39
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,694
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

Teşekkürler ,
Elimizden geldiğince etkinlik tertiplemeye ve arkadaşlarımızı doğanın ve bazende dikenli çalı çırpıların kucağına götürüyoruz.
:smiley:

Geçen hafta patikalar bizi dikenli çalılara sürüklemişti de. ;D

Vee

Hayat durumları daha uygun olsa her haftaya bir etkinlik düzenleyebilecek kadar yoğun bir faaliyetler var çevremizde.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Balçova Baraj Vadisi Doğa Yürüyüş Duyurusu (20 Mart 2011)

TezzMertek' Alıntı:
Teşekkürler ,
Elimizden geldiğince etkinlik tertiplemeye ve arkadaşlarımızı doğanın ve bazende dikenli çalı çırpıların kucağına götürüyoruz.

Geçen hafta patikalar bizi dikenli çalılara sürüklemişti de. ;D

Vee

Hayat durumları daha uygun olsa her haftaya bir etkinlik düzenleyebilecek kadar yoğun bir faaliyetler var çevremizde.
Doğanın dikenleri canımızı yakmasaydı huzurlu gezilerin güzelliğini anlayamazdık :smiley: Gerçekten çevrede her hafta etkinlik yapılması çok güzel bir şey.Haftaiçi geçmek bilmezdi benim için. :smiley: Konu dağılmasın , Sevgiler saygılar :smiley:

nereden çıktı bu yağmur :D
Adaş, o yağacak olan yağmur ıslatmaz kimseyi, hatta yağmayacak bile ;)

Az bir şey yağsın,toprağın kokusunu içimize çekelim yeter :smiley:

benimki de şans işte. yine mi yağmur! :(

Yağmura bakıp gelmemezlik etme artık :smiley:

Ben tatlı lor - ter otu getirecektim.
Gencer de gelirse su böreği yaparız.

;D

10 yaşında ki Emre bile yağmura bana mısın demiyor Gencer.??

O zaman kesin geliyorum Murat abi ;D Biraz sitem etmiş olabilirim ama vazgeçmek yok :p Zaten bu hafta gelemezsem başka boş zamanım yok maalesef, Pazar görüşmek üzere :smiley:

Hah şöyle .

Daha askerlik yapacaksın sen.
:p

murat abım, ssen gel yeter bende senın ıcın de hazırlık yaparım sen gel yeter abım :D ozledım senın gıbı bı fenerliyi:Dvalla özledım bende yagmuru yaa bugun bıraz yagdı da dolastım sokaklarda :D ve ayrıca gercekten gezenbilir izmir grubu özellikle secılse boyle mukemmel ınsanlar bı araya gelmezdi:Dsevıyorum bu sporu :D ve bu ınsanlarla bı arada olmayı:D

efsane1985' Alıntı:
murat abım, ssen gel yeter bende senın ıcın de hazırlık yaparım sen gel yeter abım :D ozledım senın gıbı bı fenerliyi:Dvalla özledım bende yagmuru yaa bugun bıraz yagdı da dolastım sokaklarda :D ve ayrıca gercekten gezenbilir izmir grubu özellikle secılse boyle mukemmel ınsanlar bı araya gelmezdi:Dsevıyorum bu sporu :D ve bu ınsanlarla bı arada olmayı:D
kaç haftadır yürüyemiyorum çeşitli sebeplerden,bu hafta gelmek istiyorum ama çok yorucu olacak bir cumartesi geçecek benim için
sabah çok erken ist. gece de son ucakla geri dönüyorum.3/4 saatlik uyku ile gelmeyi düşünüyorum bakalım.
sen yemekleri hazır et.gerçi yürüyemediğim için kilo da aldım ama :(

TezzMertek' Alıntı:
Kramponumun yanında minik kazma da getirecek misin.?
Doğum yapmış olmalı.

Metal anahtarlıkda makbule geçer.
gelmeyi istediğim bir başka sebepte senin kramponu getirmek..
ebe kötü çıktı doğum sırasında hem anneyi hemde bebeği kaybettik.başımız sağ olsun :D :D :D
bir fırsat bulsam gidip alıcam sana bir şeyler ama zamanım yok :( :( :mad: :mad: :'(

Bir şey sormak istiyorum, Kutupayısı İzmir şubesi tam olarak nerede, yada Konak Pasaport civarlarında bildiğiniz bir outdoor mağazası var mı? en olmadı kemeraltında falan yağmurluk bulabilir miyim ekonomik bir şekilde :smiley:

;D

Herhangi bir nalbura (Boya Satıcısı) gidip uygun fiyata yağmurluk tedarik edebilirsin Gencer.

Kutup Ayısı'na gelince; Kızlarağası Hanı girişlerinde ki yol üzerinde kalıyor.
Bakınız;

[attachment=1]

Kutup Ayısı Kroki.jpg

Az sonra çıkıyorum aramaya teşekkür ederim Murat Abi.. Elbiseler ıslandı mı çok kötü olur..

Bu sefer kesin geliyorum artık... Bendemi bir yağmurluk alsam ??? Çok ıslanırmıyız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,033
Kayıtlı Üye Sayımız
166,779
Kaydolan Son Üyemiz
irfan_211

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri