Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 57
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 14,863
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

1. sayfada yok muydu bu tablo.?
;D

Ne üşengeç adamım ben ya.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

TezzMertek' Alıntı:
1. sayfada yok muydu bu tablo.?
;D

Ne üşengeç adamım ben ya.
Varmış ya :smiley:
Dikkatimden kaçmış ;D

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M

Güzel bir organizasyon için teferruat şart.Murat kardeşimizde yeme içme listesini noktası virgülüne kadar hesaplamış.Ben Cuma akşamından Urla iskelesinde konaklama yapacağım cumartesi günü buluşma için yer (nokta ) ve saat verebilirmisiniz? Sevgi ve saygılar.

Hafta Sonu Hava ;

[attachment=1]

Metin Bey ,
Ömer'in Cep Telefon numarası sizde vardı.
Cumartesi haberleşsek.?

Benim düşüncem saat 11:25'de Urla Merkeze giden kavşak köşesinde beklemeniz.
Hani Kemik Hastanesine giden yol ayrımında yani

Durun bir Google Earth görüntüsü ilave edeyim.
[attachment=2]

Buluşma Kroki - Dolmuş Durak.jpg

Hafta Sonu ?zmir'de Hava.jpg

Az Önce ortanca ablam vasıtası ile Urla - Uzunkuyu Jandarma Karakolu komutanı Fatih bey ile konuştuk.

Bu kampımız için gerekli izni aldık. Cumartesi sabah kamp alanına intikal etmeden önce izin istek yazımızı Karakol Komutanlığına vereceğiz.

Jandarmalar akşam kamp yakınlarında devriye gezerek güvenliğimizi ve huzurumuzu sağlayacaklar.

Ek dosya da Karakol Komutanlığına vereceğimiz izin yazısı vardır.

Ekli dosyalar

• Barbaros Köy Kamp İzin Yazısı.doc
    92 KB · Görüntüleme: 154

slm
katılamadığım için çooook üzgünüm
hele aşçıbaşının yemekleri üzüntümün artmasına sebep oluyor.

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M

Merhaba ,ilginize teşekkür ederim.Benim için cumartesi saat 11.25 uygun ve tam kavşakta bekliyeceğim.Sizden ricam bana cep tel lerinizi mesaj atarmısınız bu link vasıtası ile .Ömer kardeşim ve murat kardeşim.SEVGİ ve SAYGILAR. Metin ALTIN cep 0 532 5041799

mareshal' Alıntı:
Selam
katılamadığım için çooook üzgünüm
hele aşçıbaşının yemekleri üzüntümün artmasına sebep oluyor.

Aşçıbaşı kim ki.?
;D

Yemekte de farkettim çok dedikodu yaptınız diye.

Sönmez Mangal 009.jpg

Damardan girme Murat :smiley:

[attachment=1]

29 Mart - Piknik 038.jpg

Bu fooğrafı görünce aklıma geldi.
Kamp malzeme listeme alimunyum folyo ilave etmeli.

O sucuk yağına ekmeği bandırmak ne büyük lezzetti ya :smiley:

Forumda aradım da 29 Mart 2009 da yaptığımız o 4 kişilik piknik fotolarını yerleştirmemişim sisteme.
:smiley:

Nejat ağabeyden de ses çıkmadı.
Dur bu mesajı özel mesaj ile atayım kendisine.
;D

metin0035' Alıntı:
Merhaba ,ilginize teşekkür ederim.Benim için cumartesi saat 11.25 uygun ve tam kavşakta bekliyeceğim.Sizden ricam bana cep tel lerinizi mesaj atarmısınız bu link vasıtası ile .Ömer kardeşim ve murat kardeşim.SEVGİ ve SAYGILAR. Metin ALTIN cep 0 532 5041799

Metin Bey;

Cep Telefonlarımız ;

Murat ÖZ - 0.506.465.18.72

Ömer Adil KUTLU - 0.506.332.16.94

Sevgi ve saygılar. Şimdilik bir değişiklik yok .Proğram tam uygulanacak.Buluşma nokta ve saati uygun.Cep tel leriniz not edildi .Teşekkürler.Sağlıcakla kalın mutlu olun.

vay be yine güzel bir etkinlik daha. yine çadırsız çadırsız resimlere bakıcaz anlaşılan =)

size şimdiden iyi eğlenceler Murat abi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,247
Kayıtlı Üye Sayımız
166,890
Kaydolan Son Üyemiz
sudeninnotlari

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri