Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 54
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 15,972
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

Sizlerede afiyet olsun tabi :smiley: [attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

P3276561.jpg

P3276572.jpg

P3276583.jpg

P3276584.jpg

P3276581.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 Mart 2010)

Yeşil başlı gövel ördek dedikleri bu olmalı :smiley: [attachment=1]

[attachment=2]

Çocukların verdiği ekmeği havada kapıyorlar [attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

P3276592.jpg

P3276597.jpg

P3276600.jpg

P3276603.jpg

P3276604.jpg

Göl kenarında dinlence :smiley: [attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

P3276619.jpg

P3276620.jpg

P3276621.jpg

P3276622.jpg

P3276607.jpg

Göl kıyısından günbatımını izlemek ayrı bir hoşluktu [attachment=1]

Kamp ateşi başında muhabbet [attachment=2]

Muhabbet güzel olunca sayı çoğaldı :smiley: [attachment=3]

[attachment=4]

Kamp ateşimiz [attachment=5]

P3276629.jpg

P3276647.jpg

P3276654.jpg

P3276656.jpg

P3276645.jpg

[attachment=1]

Önde kızlar arkada kazlar :smiley:
Bu deyimi Sibel Hanımdan duydum :smiley: [attachment=2]

[attachment=3]

Yola çıkmadan önce son menümüzü hazırlıyor Hatice Hanım :smiley: [attachment=4]

Bir kez daha afiyet oldu bizlere :smiley: [attachment=5]

P3286667.jpg

P3286670.jpg

P3286674.jpg

P3286663.jpg

P3286666.jpg

Azda olsa sizlere bu keyfi yaşamış gibi hissettirdiysek ne mutlu bizlere arkadaşlar :smiley:

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M

Sevgi ve saygılar.Çok güzel bir kamp ve eğlence idi.Paylaşımlarınız için özel teşekkürler.Bende resim koyacağım ama yapamıyorum.Murat kardeşim cevap verdi mesajımıza fakat yapamıyoruz.Resimleri küçültme yi bir türlü beceremiyoruz.SELAMLAR .BBilgi ve yardım lütfen.

paylaşımlarınız için teşekkürler
güzel anlar yaşamışsınız
gitmesekte gitmiş kadar olduk :smiley:

Çok keyifli bir kamp yapmışsınız. Paylaşım için teşekkürler.

metin0035' Alıntı:
Sevgi ve saygılar.Çok güzel bir kamp ve eğlence idi.Paylaşımlarınız için özel teşekkürler.Bende resim koyacağım ama yapamıyorum.Murat kardeşim cevap verdi mesajımıza fakat yapamıyoruz.Resimleri küçültme yi bir türlü beceremiyoruz.SELAMLAR .BBilgi ve yardım lütfen.

Metin ağabey.

Bu konuya 4-5 adet mesaj daha atar mısınız.?
Fotoğraflarınızı da orjinal boyutları ile muratoz72@gmail.com adresine yollayın lütfen.
Ben gerekli küçültmeleri yaptıktan sonra mesajlarınızın içine fotoğraflarınızı 5'er 5'er yerleştiririm.
Kaç adet fotoğrafınız var ise o sayıyı 5'e bölüp çıkan rakam kadar mesaj atın bu konuya
Mesajların içine kısa bir şeyler yazın sadeceç

Teşekkürler şimdiden.

Aslında ne kadar kendımı konsantre etmış ve bu gunu beklemıstım. Ustune ustluk hayaller bıle kurup kendımce genc kalmıslıgımı ıspatlayabılme fantazılerı bıle yapıp dıyecektım kı: " Gordunuzmu ? bakın halen dayanıklıyım halen yapabılıyorum " 5-10 kılometreyı her nebahasına olursa olsun yurumeyı ve de hıc yorulmadıgımı ınatla savunacaktım.
Oysa kı bu gunlerde bır hosum . paylasamayacagım sorunlarla karsı karsıya kalmıs olmanın verdıgı moralsızlıkle sankı , kendı dunyama kapandım . Şu aralar bır bosluk ıcerısınde kaldım . kendımı toparlamaya calısıyorum. . . . . Ne dıyeyım . . . . Olmadı işte , gelemedım. Hem de soz vermısken . Herkesten cok ozur dılerım.
Ne guzel olmus . Ne guzel bır kamp bırlıktelıgı ve arkadaslıgı yasamıssınız. Canım kaldı. Resımlere bakarkan içim aktı gıttı . Hepınızın gonlune sinsin . . . emegı gecenlere ve resımlerle bu guzellıgı bıze aktaran herkese cok tesekkur ederım. Saaglıcakla kalın
Mehmet

Not: karavanımı bıtıremedım.

orbay74' Alıntı:
Aslında ne kadar kendımı konsantre etmış ve bu gunu beklemıstım. Ustune ustluk hayaller bıle kurup kendımce genc kalmıslıgımı ıspatlayabılme fantazılerı bıle yapıp dıyecektım kı: " Gordunuzmu ? bakın halen dayanıklıyım halen yapabılıyorum " 5-10 kılometreyı her nebahasına olursa olsun yurumeyı ve de hıc yorulmadıgımı ınatla savunacaktım.
Oysa kı bu gunlerde bır hosum . paylasamayacagım sorunlarla karsı karsıya kalmıs olmanın verdıgı moralsızlıkle sankı , kendı dunyama kapandım . Şu aralar bır bosluk ıcerısınde kaldım . kendımı toparlamaya calısıyorum. . . . . Ne dıyeyım . . . . Olmadı işte , gelemedım. Hem de soz vermısken . Herkesten cok ozur dılerım.
Ne guzel olmus . Ne guzel bır kamp bırlıktelıgı ve arkadaslıgı yasamıssınız. Canım kaldı. Resımlere bakarkan içim aktı gıttı . Hepınızın gonlune sinsin . . . emegı gecenlere ve resımlerle bu guzellıgı bıze aktaran herkese cok tesekkur ederım. Saaglıcakla kalın
Mehmet

Not: karavanımı bıtıremedım.
En kısa zamanda karavanının bitmesini diliyorum Mehmet Ağabey :smiley:
23 nisanda bir etkinliğimiz daha olacak inşallah.Tabi bir sorun çıkmaz ise.O zaman gelirsin sende.Selamlar...

Yüreğinizden gezi coşkusu hiç eksik olmasın.
Resimler için teşekkürler.

Paylaşımlar için teşekkürler,
Beklediğimize değdi açıkçası. Çok güzel fotoğraflar, Çok keyifli bir kamp olduğu belli.
Nice güzel kamplara, Selamlar.

Ynt: Gezenbilir İzmir; Barbaros Köy'de Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal ( 27 - 28 M

Sevgi ve saygılar .Kamp çok güzel ve ayrıcalıklı idi .Yeni dostlar tanıdım.Gecesi iyi eğlendik.Çadır da yatmak da mükemmeldi.O esnada iyi bir doğa dinlencesi oldu.Fakat fotoğrafları bir türlü atamıyorum.Stok da duruyor.Sevgili moderatörlerimizden yardım talep ettik,geldi fakat küçültemiyor ve yollayamıyoruz.Bilgisayarcı bir arkadaşa gideceğim.Selamlar.

Metin Abi
Murat ın bana yolladığı bir fotoğraf küçültme programı vardı
Mail adresini yollar mısın ?
Sana yollamaya çalışayım

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,131
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler