Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kamp Duyurusu (11-12 Nisan 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 53
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,867
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kamp Duyurusu (11-12 Nisan 2009)

Bencede güzel bir gezi olacak,katılan arkadaşlara iyi eğlenceler...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Bornova Kavaklıdere Köyü - Nif Kulübe Kamp Duyurusu (11-12 Nisan 2009)

Aslında sizlerle orada olmak vardı yaaa...ahh ahhhh

Ahh ahhh bizlerle olmak vardı gerçekten.

Ama diğer 2 kişiye söz geçirmedim.
;D

Günaydııınlarrrrr :smiley:
bu etkinliğimize okulda arkadaşım eşi ve oğlu ile gelecek ama son yağmurlar düşündürüyor. hafta sonu ile bilgilendirseniz :smiley:
fazla alıştık hazıra:p)

Cumartesi ve Pazar için şimdilik yağmur görünmemekte.
Hem arkadaşınız eşi ve çocukları şekerden mi yapılmışlar.??
Bir yağmurda eriyorlar mı.?

Yok yok undan yapılmışlar herhalde. Hamur haline geliyorlardır.
;D

15 dk sonra ilk tahmin fotosu buradadır.

Cumartesi akşamı yağmur görünüyor.

hava.jpg

Gündüz hava kapalı.

Cumartesi aksam sizlere katılsam olur mu ?

Senin arabaya güvenen birkaç arkadaş var.
Ama hiç birinden ses seda çıkmıyor.
:(

Nejat ağabey de öğleden sonra gelsem diyordu.

Yılmaz Hocam ne diyorsun bu duruma.??

Ben Arac tercihi yapmadim, kim müsaitse onun araçta gelirim dedim. Cadir isine gelince benim cadir 1 kisilik, esyalari aracta biraksam bile ancak ben sigiyorum, iki kisi denenmistir ama olmuyor, gcenin yarisinda ikinci kisi cadiri terketmek zorunda kaliyor. Dha alamadik buyuk cadir. Behsettigin arkadasin cadiri yoksa ve isterse cadir bulabilirim hafta sonu gelmeden ona. Kurma-toplama kendisine ait.

Arac uygun olursa tabi ki cumartesi sabahtan gelmek isterim, ama eger ogleden sonra gelecek araclarda yer kalirsa ogleden sonra da katilabilirim onlarla. Bu durumda yanimizda yolu bilen birisinin olmasi gerekmez mi?

Yol bilgilerini yarın akşam GE görüntüsü olarak vermeye çalışacağım.
:smiley:
Şu an çok yoğunum.
Nejat ağabey ile haberleşmelisin.
Nurten de geç gelecek tabii kampa katılmaya karar verirse
Adını yazmış ama son dakika değişikliği çıktı. (Sınav görevi gelmiş ) :(
Ben Öğlen saat 14:30 da köyde olmayı düşünüyorum.
Sizleri alıp kampa götürebilirim.

Arac suan sanayide bekledigim parcalar
Yanlis gelmis ne yazikki.ornekleri yarin yolluyacam.persembe ellerinde olur.persembe yolladiklari
Cuma elimde olur.c.ertesi aksama kadar bitirip gelmeyi planliyorum.
Sanayinin isi belli olmuyor.:(

Kampa Günübirlik gelmek isteyenler için duyurumuz;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=29346.new#new

Hava Durumu pek iç açıcı değil.
:(

havadu.jpg

Hava durumunda ki son dakika değişiklikler.;

HavaDurumu.jpg

Araçları ile öğleden sonra gelecek arkadaşlarımız için Google Earth üzerinden parkur bilgisi;

KavakldereAraYoluRota.jpg

merhaba

ben yarın 14:00 gibi yola çıkacağım sanırım 15:00 - 15:30 gibi yukarıdaki haritadaki yere ulaşabilirim.

benimle gelecek olan varsa tel no'sunu özelden gönderirse kendisi ile irtibata geçebilirim

görüşmek üzere

selamlar,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri