Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 85
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 23,813
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

http://www.wunderground.com/global/stations/17219.html
c.tesi gece yağmur var görünüyo ama c.tesi ve pazar güdüz şahene hava var.

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir Grubu; Balçova'da Kamp - Doğa Yürüyüşü - Mangal Duyurusu (20 - 21 Şubat 2010)

Gece çadırımızın üzerine yağan yağmur ve ona ait damlalar kampa katılacak arkadaşlar için ninni olacaktır.
Ben malum :smiley:

Horul horul uyuyor olacağım.
;D

Kaz dağlarındaki gibi yağmur yağmasında ;D

posedionda da cumartesi geceyarısından pazar sabaha kadar yağmur gözüküyor...esaslı bir gece olacak herhalde.. ;D.

matiate' Alıntı:
Kaz dağlarındaki gibi yağmur yağmasında ;D

Kaz Dağlarında yağmur mu yağmıştı.?
Aceleden çadırımı düzgün kuramayınca ve de Behiç'in (Yeni baba oldu) verdiği o branda çadır altına sürekli su pompalayınca gece yarısı 3 te çadırı taşımak sorunda kalmıştık.
Ertesi gün çok daha fazla yağmur yağdığı halde bana mısın demedi çadırım.
;D

TezzMertek' Alıntı:
Kaz Dağlarında yağmur mu yağmıştı.?
Aceleden çadırımı düzgün kuramayınca ve de Behiç'in (Yeni baba oldu) verdiği o branda çadır altına sürekli su pompalayınca gece yarısı 3 te çadırı taşımak sorunda kalmıştık.
Ertesi gün çok daha fazla yağmur yağdığı halde bana mısın demedi çadırım.
;D
Zerrin'in (kulakları çınlasın bu arada) gecenin bir yarısı kalkıp çadır duvarı yıkıldı kalkın gidelim deyişini unuttun sanırım :smiley:

Çadır Duvarı mı.?
O nasıl bir şey.?

Gaz Beton tuğla ile mi yapılıyor ?
;D

:smiley: Çadırın iç tarafına giysilerini vs koyuyorsun ya :smiley:
Yağmurun şiddetinden dağılınca öyle dedi sanırım :smiley:

Kamp Katılımcı Listesi ;

1- TezzMertek
2- Matiate
3- Sibel Bayçin
4- ozhtc35

arkadaşlar keşif gezisini bugün yapacaktım ki izinliyim

fakat aracımı yeni aldığımdan dolayı vizesi vb resmi işlemleri yaptırmak üzre bırakmak zorunda kaldım

bu yüzden yol ile ilgili bir bilgi veremeyeceğim

ama illa ki araçla gidebildiğimiz yere kadar gideriz denirse Termal Dış kapıdan Behzat sapağına kadar 9km sağlam toprak yoldur
keşif sapak sonrası kalan 3km mesefanin ne durumda olduğunu gözlemlemekten ibaretti
şansını denemek isteyenlere çekinmeyin olmadı aracı bırakıp yoldan yürüyerek düzlüğe ulaşabilirsiniz derim

kusura bakmamanızı rica ederim, bu kez yardımcı olamıyorum

önceki gezide çekilmiş fotografları referans almanızı öneririm.

selamlar,

Ben haftasonları gerek sizin bu etkinliğinize gerekse offroad grubunun etkinliklerine katılmayı istiyorum ama malesef işim yoğun. Aracım yeni. Nejat Bey keşif yapabilseydi kendime güvenip pazar öğlenden sonra kurs çıkışı kamp yerinize kendim gelmeyi düşünüyordum. Aracım yeni eksikleri var (teker muhafaza gibi). Yoluda bilmeyince cesaret etmek zor. Yinede gelebilirim.

yolu iki etap şeklinde düşünmenizi ve sert arazide yol almayacağınızı belirtmek isterim
ilgili yollar orman idaresinin açmış olduğu yollardır

birinci etap olarak termal otelin arkasından girilip sağlam ve bence çok problemin olmadığı bölüm, burası 8.8 km civarı ve genelde hafta sonu yürüyüşe çıkanlarla karşılaşacaksınız

ikinci etap dediğim (3km civarı) geçen yıl yumuşak zemin sandığımız ama yol almakta zorlanmadığımız sadece bir ağaç ve kaya vardı yolda onları kaldırmak durumunda kaldığımız yol. bence bir yıl geçti zemin oturmuştur ve idare ağaçları seyreltiyordu o zaman sanırım yol daha bir düzenlenmiştir.

bence risk yok olmadı aracı bırakır yoldan yürürsünüz

denemenizi öneririm: geçen yıl keşfe tek başıma vay dibimizde nereler varmış diye diye hoplaya zıplaya gitmiştim

Ömer,
Alıyor musun aracı.?
:smiley:)

Denemesi 5 lt. benzin sanırım.

Evet aynen öyle :smiley:
Burnumuzun dibinde ne güzellikler var,her pazar görüyorum :smiley:
En son gördüğüm güzellikleri doğa yürüyüşü bölümünde yayınlıyorum ama link olarak burdanda duyurayım dedim aklıma gelmişken ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48872.0

Nejat ağabey sen gelecek misin kampa .?

TezzMertek' Alıntı:
Ömer,
Alıyor musun aracı.?
:smiley:)

Denemesi 5 lt. benzin sanırım.
Ağanın eli tutulmaz derler :smiley:
Yakıt senden araç benden o zaman.Cuma öğleden sonra erken çıkıp bakalım ;D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,138
Kayıtlı Üye Sayımız
167,031
Kaydolan Son Üyemiz
volkankesici

Çevrimiçi üyeler

Geri