Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Aralık 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 31
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 7,933
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Aralık 2011)

bu arada murat abı getırılmesı gerekenler lıstesıne panco ve yagmurlugu eklemelısın :D

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Güzelbahçe - Kuzgunoluk - Narlıdere Doğa Yürüyüş Duyurusu (18 Aralık 2011)

Tozluğunuz yok ise bir miktar streç film getirin diyorum.
:smiley:

Ayakkabı bileğinden dize kadar çok sıkmadan sararsınız.

TezzMertek' Alıntı:
Tozluğunuz yok ise bir miktar streç film getirin diyorum.
:smiley:

Ayakkabı bileğinden dize kadar çok sıkmadan sararsınız.
????? :S ????? zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
faka bastım streç olmaz kı abi buhar tahlıye olmaz, acil tozluk ıhtıyacı var

Araya Pipet Yerleştir

;d

Bak şöyle birşey.

[attachment=1]

Buhar Tahliye Aparat?.jpg

TezzMertek' Alıntı:
Araya Pipet Yerleştir

;d

Bak şöyle birşey.

[attachment=1]
gec bakalım dalganı sen :smiley:
varmı fıyat uygun nefes alan, kar ve yağmur gecırmeyen bır sey
link lutfen

Valla ben zamanında (1996) alışveriş poşetlerini çengelli iğne ile tutturuyordum.

Yağmur olmadığı zamanlarda da minder görevini görüyordu yemek molasında.

Kipa da uygun fiyatlı tozluklar bulabilirsin sanırım.

Nette araştırsan da bulunur .

İyi akşamlar.

Pazar günü görüşmek üzere.

TezzMertek' Alıntı:
Yaw 16 km ne ki.?

16.000 metre. İnsan bir adım atınca yaklaşık 0,45 m yürümüş oluyor.

Mayıs 2010 da aynı parkuru yürümüştük ona ait dosyaları atayım buraya bir inceleyin.

Google Earth vardır inşallah.

ben zaten balçovada oturuyorum iki adımda size katılmak isterim ama cidden 16 km çokmuş :D

kalyonltd dye br yerden geçen yıl hem eşime hem kendime aldım. Ben memnunum. Farkl renleri için görüşürsün ben düz siyah aldım. http://www.kanyonltd.com/?unitID=2&parentID=53&detID=800

Bu gün Cumartesi, İzmirin üstünden Tonla bulut geçiyor ama 1 damla bile bırakmıyor. Yarın ya donlar yağmur suyuyla tanışacak yada serin bi havada 10 numara 5 yıldız performansal bir tatlı yürüyüş olacak. ;)

bu gün çatlakaya zirve orman gözetleme istasyonuna çıktım. Öyle bir rüzgar vardıki ayakta durulmuyordu. Yağmu yoktu. az az çiseliyordu. Bence yarın çamur ve yağmurdan değil. Rüzgardan korunmak lazım.

mdilek' Alıntı:
kalyonltd dye br yerden geçen yıl hem eşime hem kendime aldım. Ben memnunum. Farkl renleri için görüşürsün ben düz siyah aldım. http://www.kanyonltd.com/?unitID=2&parentID=53&detID=800
ılgın ıcın tsk ederım. urunu begendım fakat sırket ıstanbulda kargo için benım de pek fazla vaktım olmadıgı ıcın bu aksam ıs cıkısı bır kac dukkan gezıp timberline tozluk aldım

yürüyüş yapıldı mı acaba ?

Aviator35' Alıntı:
yürüyüş yapıldı mı acaba ?

Yok yapılmadı Yürüyüş.
;D

Bakınız tadımlık bir kaç poz.

[attachment=1]

[attachment=2]

Toplam Yürünen Mesafe:

GPS Kayıtları 16,1 Km.

Kahvelerden Otobüs Durağına: 420 Metre vardı. Eh kısaca 16,5 Km yürüdük 6 kişi olarak.

Fotoğrafları Doğa Yürüyüşleri bölümünde görebileceğiniz için bu konu mesaj yazımına kapatılmıştır.

Ziyaret etmeniz gereken link:
http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=82186.0

Hatice Hoca'nın Makine'den 001.jpg

Güzelbahçe'den Narlıdereye (18 Aralık 20

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,069
Kayıtlı Üye Sayımız
166,816
Kaydolan Son Üyemiz
car3393car

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri