Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)
Selamlar uzun süredir girmiyordum . Baktım çadır buldumu söylentileri çıkmış hakkımda kanına girelim falan diye...Çadır aldım seyyar sandaliye aldım ,dolap bile var yok yok
İlk kampımıda yaptım gümüldürde gerçi ilk kurulumda biraz zorlandım çadırı ama kolaymış çadırda sinek kovucu, internet, ekonomik ampul, şişen yatak, soğuk su, elektrik herşeyim mevcuttu
sadece yerden kolay çıkmayan kazıklara ihtiyacım var çadırdakiler adi birazcık. Kamp a gelmek isterim ancak tam benim işten temelli ayrılacağım vakite geliyor benim için kritik bir zaman şu anki işimden ayrılıp başka bir yere transfer söz konusu umarımki olur olmazsa işsizler kervanına katılmak var
Benim ay sonunda doğru iş olayı netleşirse gelebilirsemde bilgi veririm. + Gümüldür hipo camping te neden kamp kurmuyoruz 5 yıldızlı tesis ve fiyatları çok ucuz yaz bitmeden değerlendirelim derim.Sadece bir öneri Murat abi yanlış anlama lütfen
http://www.hipocamp.com/ girip fiyatlarına bakın bence cok uygun wc, sıcak soğuk duş, mutfak + tüp , bulaşık yıkama yeri, 900watt a kadar bedava elektrik (karavanlar ev tipi split klima takmış şok oldum görünce) , çamaşırhane , çok tatlı hayvanları var atlar var tavşanları akşam salıyorlar ve ördekler vs. vs.