Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)
Merhaba Cengiz Bey ,
Düzce Kaynaşlı İzmir Bozdağ beldesine epey uzak ve siz bu kampı Gezenbilir'in Düzce'de düzenlemiş olduğu gibi bir kamp sanıyorsunuz.
Bu kampımız Gezenbilirin İzmir Grubunun organize ettiği bir kamptır.
Şu an için katılımcılardan bir ücret talep etmiyoruz.
Bozdağ Beldesine özel araçlar ile ulaşmayı planlıyoruz.
Siz katılmayı arzı ediyorsanız ;
Kamp malzemeleriniz olmasa da Bozdağ Beldesinde ki bir çok pansiyondan yararlanabilirsiniz.
Bozdağ'a ulaşım için Düzce'den Salihli yolunu kullanarak İzmir'e gelen bir araca binmeniz ve Salihli Otogarda inmeniz gerekiyor.
Salihli Otogardan Bozdag beldesine günde sadece 3 kez sefer yapılıyor.
Sabah 09 , öğlen 13 ve akşam 16.
Bu saatlere göre Salihli de olmanız gerek.
Düzce'ye dönüş için de saatlerinizi ayarlamanız gerekecek.

zoraki' Alıntı:Ben Cengiz ZENGİN. DÜZCE-Kaynaşlı'dan katılmak istiyorum.Öğrenciyim.Sitenize yeni üye oldum.
Topuk göletinde yaptığınız organizasyona çok kısada olsa orada bulundum.Bu şekildeki aktivitelere katılarak arkadaş kazanmak istiyorum.Ama aracım olmaması sorun olur mu?
Merhaba Cengiz Bey ,
Düzce Kaynaşlı İzmir Bozdağ beldesine epey uzak ve siz bu kampı Gezenbilir'in Düzce'de düzenlemiş olduğu gibi bir kamp sanıyorsunuz.
Bu kampımız Gezenbilirin İzmir Grubunun organize ettiği bir kamptır.
Şu an için katılımcılardan bir ücret talep etmiyoruz.
Bozdağ Beldesine özel araçlar ile ulaşmayı planlıyoruz.
Siz katılmayı arzı ediyorsanız ;
Kamp malzemeleriniz olmasa da Bozdağ Beldesinde ki bir çok pansiyondan yararlanabilirsiniz.
Bozdağ'a ulaşım için Düzce'den Salihli yolunu kullanarak İzmir'e gelen bir araca binmeniz ve Salihli Otogarda inmeniz gerekiyor.
Salihli Otogardan Bozdag beldesine günde sadece 3 kez sefer yapılıyor.
Sabah 09 , öğlen 13 ve akşam 16.
Bu saatlere göre Salihli de olmanız gerek.
Düzce'ye dönüş için de saatlerinizi ayarlamanız gerekecek.