Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 36,579
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

zoraki' Alıntı:
Ben Cengiz ZENGİN. DÜZCE-Kaynaşlı'dan katılmak istiyorum.Öğrenciyim.Sitenize yeni üye oldum.
Topuk göletinde yaptığınız organizasyona çok kısada olsa orada bulundum.Bu şekildeki aktivitelere katılarak arkadaş kazanmak istiyorum.Ama aracım olmaması sorun olur mu?

Merhaba Cengiz Bey ,
Düzce Kaynaşlı İzmir Bozdağ beldesine epey uzak ve siz bu kampı Gezenbilir'in Düzce'de düzenlemiş olduğu gibi bir kamp sanıyorsunuz.

Bu kampımız Gezenbilirin İzmir Grubunun organize ettiği bir kamptır.
Şu an için katılımcılardan bir ücret talep etmiyoruz.
Bozdağ Beldesine özel araçlar ile ulaşmayı planlıyoruz.

Siz katılmayı arzı ediyorsanız ;
Kamp malzemeleriniz olmasa da Bozdağ Beldesinde ki bir çok pansiyondan yararlanabilirsiniz.
Bozdağ'a ulaşım için Düzce'den Salihli yolunu kullanarak İzmir'e gelen bir araca binmeniz ve Salihli Otogarda inmeniz gerekiyor.
Salihli Otogardan Bozdag beldesine günde sadece 3 kez sefer yapılıyor.
Sabah 09 , öğlen 13 ve akşam 16.
Bu saatlere göre Salihli de olmanız gerek.

Düzce'ye dönüş için de saatlerinizi ayarlamanız gerekecek.
:(

Etiketler

Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Bir şey Değil.

Selamlar..
Istanbul'dan bir Ödemiş'linin bu gezi için tavsiyeleri:smiley:
1) Bozdağ'da İbrahim abi'nin kahvesinde sabah katmer yenmeli..
2) Fırının nohut mayalı simidi ve fırının yanındaki mandıranın tulum peyniri yenmeli..Tulum peyniri inanılmaz güzeldir...
3) Bozdağ'da yapıyorlar mı emin değilim ama Gölcük'de kesin var..Töngül pide mutlaka yenmeli..Ödemiş yöresine özgü bir pide..Mümkünse Nurettin abi'nin fırınından..Rengin'in selamını mutlaka söyleyin:smiley:Yine sabah kahvaltısında önerilir.
4) Bozdağ'dan kekik alın..Şimdi bile kokusunu duyabiliyorum..Kekik çayı çok güzel olur.
5) Gölcüğe uğramadan lütfen dönmeyin. Mümkünse Cumartesi günü gidin derim. Pazar günü Gölcük çokkkk kalabalık olur.
Umarım iyi bir gezi olur..Keyfini çıkarın...
Selamlar..
Rengin

Teşekkürler Rengin verdiğin bilgiler için.. Özellikle Töngül pide ve tulum peynirinden yiyeceğim... :smiley:

Sevgili Nehir,
Rica ederim. Benim için büyük zevk, büyük keyif..Benim memleketimin herşeyi güzeldir:smiley: Ödemiş-Bozdağ-Gölcük bir arada görünce dayanamam ben..Çocukluğumda bütün yazlarım Gölcük'te geçti. Ailem hala her yaz taşınır. Ödemiş çok sıcak olur yazları. Bütün Ödemiş'lilerin ya Bozdağ'da ya da Gölcük'de yazlık evleri vardır. Bu arada en önemli tavsiye yanınıza mutlaka kalın bir şeyler alın. Geceleri çok soğuk olur. Şimdi bile geceleri yorgan, battaniye ile yatılıyor. Ağustos daha soğuk olacaktır.
En içten sevgi & selamlar..
Rengin

Tüm bilgiler için çok sağol Rengin.

Gölcük'e dediğin gibi cumartesi kamp attıktan sonra araçlar ile gitmeyi düşünüyorum.

Bu arada Nejat ağabey Off - Road arabaları için parkur belirleyip belirlemedimi sormuştu ;

Buna yanıtımı ;

Sİnan Bey veriyor ;
sinan-izmir' Alıntı:
Tamam Murat Bey.Ağustos ortasında haberleşelim.Gölcük arkasında güzel orman yolları da var.Off road cu arkadaşlar oralarda da gezebilirler.
Görüşmek üzere.

Murat rica ederim..Benim için keyif...Açıkcası ben de o hafta sonu oralarda olmayı çok istiyorum..Programımıza bakıp size 21 Ağustos'a kadar bilgi vereceğim..Hem ailemi görürüm hem de sizlerle tanışma fırsatım olur..Selamlar..Rengin

bozdağ fikri çok iştah açıcı, benim için arabalı veya tersinin bir önemi yok

yanlız kızım için üniversite yerleştirme sonuçlarını bekliyoruz eğer kazanırsa kayıtların hangi tarihte olacağını bilemediğimden gelmek üzre söz veremem

ama bir engel çıkmazsa oradayım, hatta antreman olsun diye balçova termalde hafif ısınma turları iyi gelecektir

görüşmek üzere
selamlar,

Nejat ağabey ,

Bozdağ klasik rotası pek zorlu değil. Dik çıkışlardan sonra tatlı eğimler sayesinde az önceki yorgunlukları üzerimizden atıyoruz.
Bu sayede rahat rahat tırmanış yapıyoruz.

Sabah 07'de yürüyüşe başlayıp , saat 10 da Zirve de kahvaltı yapmak planım benim.
13'de kampa döner , kampı toplayıp öğlen yemeğinden sonra araçlar ile Birgi ye gidebiliriz.

Sonra da Ödemiş Üzerinden İzmir'e dönüş

Özel araçlarımız ile gitmemiz şart gibi

Özgür ve diğer arkadaşlara da tatilden dönünce özel mesaj atacağım.
Sinan Bey dağ yollarında bize rehberlik yapacaktır.

Selamlar uzun süredir girmiyordum . Baktım çadır buldumu söylentileri çıkmış hakkımda kanına girelim falan diye...Çadır aldım seyyar sandaliye aldım ,dolap bile var yok yok :smiley: İlk kampımıda yaptım gümüldürde gerçi ilk kurulumda biraz zorlandım çadırı ama kolaymış çadırda sinek kovucu, internet, ekonomik ampul, şişen yatak, soğuk su, elektrik herşeyim mevcuttu :smiley: sadece yerden kolay çıkmayan kazıklara ihtiyacım var çadırdakiler adi birazcık. Kamp a gelmek isterim ancak tam benim işten temelli ayrılacağım vakite geliyor benim için kritik bir zaman şu anki işimden ayrılıp başka bir yere transfer söz konusu umarımki olur olmazsa işsizler kervanına katılmak var :( Benim ay sonunda doğru iş olayı netleşirse gelebilirsemde bilgi veririm. + Gümüldür hipo camping te neden kamp kurmuyoruz 5 yıldızlı tesis ve fiyatları çok ucuz yaz bitmeden değerlendirelim derim.Sadece bir öneri Murat abi yanlış anlama lütfen :smiley: http://www.hipocamp.com/ girip fiyatlarına bakın bence cok uygun wc, sıcak soğuk duş, mutfak + tüp , bulaşık yıkama yeri, 900watt a kadar bedava elektrik (karavanlar ev tipi split klima takmış şok oldum görünce) , çamaşırhane , çok tatlı hayvanları var atlar var tavşanları akşam salıyorlar ve ördekler vs. vs.

Eylül'ün ilk haftasına program yapsak diyebilirim Hipo kamp için.

Bozdağ kampımıza Ödemiş ten günübirlik olarak gelecek kişiler var.

Osman gelmeni isterim yeni malzemelerini eskitmene yardımcı oluruz.
;D

İstanbul'dan selamlar herkese.

Pazar günü Gezenbilir Dernek Genel kurulu var. Ona katılmak için İstanbul a geldimde.

merhabalar ismim ender, izmire üç hafta önce taşındım, üçyolda oturuyorum.. daha önce ankara grubuyla ekinliklerde bulunmuştum.. artık izmirde olduğum için bu etkinlikle vira bismillah diyeyim dedim:smiley: eklerseniz sevinirim..
saygıyla...

Katılımcılar ;

1- TezzMertek (İzmir - Özel Araç )
2- eunike08 (İzmir - ?? )
3- ozhtc35 (İzmir - Özel Araç)
4- Nehir ( Denizli (?) - Özel Araç)
5- Şeref ( Ödemiş - Günübirlik)
6- serif.ru (İzmir - )
7- medemir ( İzmir - )

Bekliyoruz Ender bey ,

Buluşma yerimizi biliyorsunuzdur umarım.
:smiley:

08 olan saat çok mu erken arkadaşlar.?

Etkinliğe ait Detaylar ;

Etkinliği Özel Araçlarımız ile yapacağız.!!

Planladığım Detaylar ;

29 Ağustos 2009 Cumartesi
08:00 Bornova Metro Girişi Viyadük altında buluşma. (Hastaneye yakın giriş)
09:00 Salihli Sart yakınlarında kahvaltı molası (Gözleme - Ayran sıcak çaylar)
10:30 - 11:00 - Bozdağ Beldesine ulaşma. Mermeroluk yakınlarında kamp ve Pansiyonlara yerleşme.
Katılımcılar Pansiyon Rezervasyonlarını kendileri yapmak zorundadır.

Çaycı İbo'nun Pansiyonu : 0.533.452.11.34

Bozdağ Irmak Pansiyon: 0.532.713.43.24

Bozdağ Yayla Pansiyon: 0.232.547.71.04

12:00 Bozdağ Beldesinden Gölcük beldesine hareket. A tepesinde Manzara molası. Gölcük gölü çevresinde öğle yemeği molası.
Sucuk Ekmek – Pide – Gözleme veyahut kendi kumanyalarımız.
Serbest Zaman.

Off-Road Araçları ve Enduro Motorcular çevrede ki Orman yollarında gezecekler.
Katılmak isteyen arkadaşlar araçlarda ki boş yerlerde istifade edebileceklerdir.

16:00 Gölcük merkezde toplanma. Bozdağ Beldesine geri dönüş öncesi Yeşilçam Orman içi dinlenme Tesislerinden Gölcük Göl Manzarası seyretme.

17:00 Bozdağ Beldesine dönüş. Beş çayından sonra serbest zaman.
Yarın ki yürüyüş için sabah 07:15’de Çaycı İbo’nun önünde Buluşma.

30 Ağustos 2009 – Pazar
07:30 Çaycı İbo’nun önünden zirveye doğru yürüyüşün başlaması.
10:30' da Zirve’ye (2.154 m) ulaşma. Kahvaltı molasından sonra Bozdağ’a dönüş.

13:00 Bozdağ’a dönüş. Kampın toplanması öğlen yemeği sonrası araçlar ile Birgi’ye Hareket. Birgi de gezildikten sonra Ödemiş’e hareket.
Ödemişte 1 saatlik serbest zaman sonrası İzmir’e Dönüş.

Her türlü soru görüş ve önerilerinizi özel mesaj ya da ilgili konu başlığına yazabilirsiniz arkadaşlar.

Etkinliğin yapılabilmesi ve bol gezintili olabilmesi için hepinizin desteklerine ihtiyacımız var.

Ne diyor duk ;

PAYLAŞTIKÇA ARTAN TAT

Çok büyük bir aksilik olmazsa bende katılmak istiyorum dilrseniz Bozdağ bitki örtüsünü ve endemiklerinide kısaca anlatabilirim ben diğer arkadaşlarıda organize ederim murat araçlarla çaycı ibonun oraya (kendisinin orda kalmışlkığımız çoktur) geliriz.

Katılımcılar
01- TezzMertek (İzmir - Özel Araç )
02- eunike08 (İzmir - ?? )
03- ozhtc35 (İzmir - Özel Araç)
04- Nehir ( Denizli (?) - Özel Araç)
05- Şeref ( Ödemiş - Günübirlik)
06- serif.ru (İzmir - )
07- medemir ( İzmir - )
08- akademic ( İzmir - Özel Araç)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,760
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri