Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 114
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 37,308
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

murat şu an şehirdışından kamp yerine gelmem söz konusu o yüzden henüz net bişey söyeleyemiyorum...

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ödemiş - Bozdağ Mermeroluk Kampı Duyurusu (29-30 Ağustos 2009)

Anlıyorum Ender.

Diğer araqçlarda boş yeri olan var mı.?

Nejat ağabey , Ademi ??
Aloooo.??

Slm, yeni gördüm, 26 sı akşamı birkaç günlüğüne Gelibolu yolcusuyum, gene katılamayacağım, Erco aracını kaportaya soktu 29 una kadar çıkmaz diyor, diğer araçlardan birine co-pilot gelecekti en son bildiğim.

:smiley:

Bakalım son dakika ne olacak.

günü birlik dedim ama cumartesi gelmeye çok istiyorum:smiley:))

Ödemişten Bozdağ'a her gün otobüs seferi var Şeref Bey bekliyoruz.

arabam var sorun olmaz. katılmak arzusu çokkk cumartesi de.

Ynt: Gezenbilir ?zmir; Ödemi? - Bozda? Mermeroluk Kamp? Duyurusu (29-30 A?ustos 2009)

Gorkem ve ben iki aracla gelirsek aracta yer olur. Fakat tek arac gelirsek yer olmaz. Kesinlesince haber veririm.

arkadaşlar benim arac boyaya girdi bende aylemle ya serdarın yada cagtayyın arabasıyla gelmeyi duşunuyorum

Tren biletimin rezervasyonunu yaptırdım, bu gün alacağım, İzmir'e geliyorum arkadaşlar :smiley:

SON DURUM ;

Katılımcılar

01- TezzMertek (İzmir - Özel Araç )
02- eunike08 (İzmir - ?? ) + 2 Kişi
03- ozhtc35 (İzmir - Özel Araç) + 1 Kişi
04- Nehir ( Denizli (?) - Özel Araç)
05- Şeref ( Ödemiş - Günübirlik)
06- serif.ru (İzmir - )
07- medemir ( İzmir - )
08- akademic ( İzmir Lada Niva)
09- melikecelik (İzmir - Murat'ların araçta.)
10- erco (İzmir Lada Niva )
11- Nilüfer Sokol (İzmir )
12- Kemal Yılmaz (İzmir)
13- MCC (İzmir Lada Niva)
14- Nejat
15- Sibel Bayçin (Özel Araç - 2 boş Koltuk)
16- Ceranus (Murat'ların araçta)

Toplam : 18

Murat herşekilde arabalarda yer olur cuma günü netleşiriz..

Haklısın Ademi,

Sibel hanımın araçta 2 , şu anda ki duruma göre de bizim araçta bir kişilik boş yer var.

Arkadaşlar, GEZENBİLİR T-Shirtlerimiz satışa sunuldu biliyorsunuz, almak isteyen arkadaşlar için İzmir'e gelirken yanımda getirebilirim, yalnız istediğiniz bedeni belirtmelisiniz..

yol' Alıntı:
Gezenbilir tişörtleri beğeninize sunulmuştur :smiley:

%100 pamuklu, 20/1 kumaştan, tek renk antrasit olarak üretilmiştir.

İpliğinden kumaşına kadar üretimin hiçbir aşamasında kanserojen ve çevreye zararlı kimyasallar kullanılmamıştır.

Beden olarak XS, S, M, L, XL, XXL mevcuttur. Adedi 20 Lira'dır,

1.jpg
2.jpg
4.jpg

3.jpg

Ama bu başlığı bana link atmamak harbi ayıp :smiley: Bozdağ benim evime yarım saat. Avucumun içi gibi :smiley: Az dolaşıp batmadık dağlarda. Jandarma kurtardı sonra.

Listeye ekleyin abiler aplalar :smiley:

SON DURUM ;

Katılımcılar

01- TezzMertek (İzmir - Özel Araç )
02- eunike08 (İzmir - ?? ) + 2 Kişi
03- ozhtc35 (İzmir - Özel Araç) + 1 Kişi
04- Nehir ( Denizli (?) - Özel Araç)
05- Şeref ( Ödemiş - Günübirlik)
06- serif.ru (İzmir - )
07- medemir ( İzmir - )
08- akademic ( İzmir Lada Niva)
09- melikecelik (İzmir - Murat'ların araçta.)
10- erco (İzmir Lada Niva )
11- Nilüfer Sokol (İzmir )
12- Kemal Yılmaz (İzmir)
13- MCC (İzmir Lada Niva)
14- Nejat
15- Sibel Bayçin (Özel Araç - 2 boş Koltuk)
16- Ceranus (Murat'ların araçta)
17- Vodafonecell (Mitsubishi L200)
Toplam : 19

VoDaFoNeCeLL' Alıntı:
Ama bu başlığı bana link atmamak harbi ayıp :smiley: Bozdağ benim evime yarım saat. Avucumun içi gibi :smiley: Az dolaşıp batmadık dağlarda. Jandarma kurtardı sonra.

Listeye ekleyin abiler aplalar :smiley:

Ben özel mesaj ile davet ettiğime eminim Furkan.
:smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,090
Kayıtlı Üye Sayımız
166,829
Kaydolan Son Üyemiz
Lukes

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri