Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 18
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 5,835
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

TezMertek

Zirve
Yer
İzmir
Merhaba Arkadaşlar ,

Gezenbilir İzmir, olarak her hafta sonu düzenlediğimiz ve Mayıs 2011 tarihine kadar sürekli olarak yapacağımız " Kentkart ile 3 - 30 paraya Doğa Yürüyüşü " etkinliklerinin 13 Şubat 2011 Pazar gününe ait programının detaylarını ilginize sunuyorum.

DOĞA YÜRÜYÜŞÜ ;

GEZENBİLİR İZMİR GRUBU

PARKUR;
İzmir Bayraklı Onur Mahallesi – Yamanlar Şelale – Doğan çay Köyü

İzmir Bayraklı Onur Mahallesi otobüs son durağından başlayacak olan yürüyüşümüz Doğançay Mezarlığı yanında ki kırsaldan Yamanlar Dağı vadilerine doğru yürüyüş ile sürecektir. Yamanlar Çamurçeşme de verilecek kısa bir meyve molasından sonra etkinliğimiz Yamanlar Şelale ve Kızılay Kampına doğru tırmanış ile devam edecektir.
İzmir Körfezinin kuş bakışı göründüğü bu parkurda ki yürüyüşümüz sonrası Bayraklı Doğançay Köyüne inerek yine belediye otobüsleri vasıtası ile Gümrük veya Karşıyaka Meydana döneceğiz.
Daha önceki etkinliklerimize ait fotoğraflar ile parkuru görsel olarak tanıtmaya çalışacağız
Yürüyüşümüze bekliyoruz arkadaşlar.

Yürüyüş Mesafesi;
12 Km.

GETİRİLMESİ GEREKENLER;
1- Sırtta taşınabilir bir çanta. (Bel kolonu olması tercih edilir)
2- Ağzı vidalı Su Taşıma Kabı. (1,5 lt. + 0,5 Lt Pet Şişe Su)
3- Kuru Üzüm - Kayısı ve/veya çikolata (Yürüyüşte enerji için)
4- Ana Mola için hafif yiyecekler.( Patates Salata - Peynir - makarna vb.)
5- Yedek Kıyafet. (Termal ya da Yün İçlik,Polar/Keten alt ve Rüzgarlık)
6- Kalın tabanlı bileği karayan sağlam bir bot

1. BULUŞMA NOKTASI;
13 Şubat 2011 Pazar günü Alsancak Cami Önü Otobüs Durak – Trafik Işıkları köşesi
Buluşma Saatimiz: 07:50

2. BULUŞMA NOKTASI;
13 Şubat 2011 Pazar günü Onur Mah. Otobüs Son Durak
Buluşma Saatimiz: 08:45

ÜCRET;
Ulaşımı Belediye otobüsleri ile yaptığımız için herkes kişisel Kentkart larını yanında getirmesi gerekmektedir.
2. Binişlerin ücretsiz olması sebebi ile bu etkinlik katılımcılara en çok 3,4 TL'ya mal olacaktır.
Öğrenci Katılımcılar için ise sadece 1,8 TL.'dır.

Ayrıca bir ücret talep edilmeyecektir.

Rehber : Ömer Adil KUTLU

Her türlü soru ve görüşleriniz için e-posta adreslerimiz;

Ömer Adil KUTLU - adilmehve@gmail.com
Murat ÖZ - muratoz72@gmail.com

[attachment=1]

[attachment=2]

[attachment=3]

[attachment=4]

[attachment=5]

Onur Mah.- Doğançay 12.12.2010 086.jpg

Çamur Çeşme.jpg

Onur Mah.- Doğançay 12.12.2010 059.jpg

Onur Mah.- Doğançay 12.12.2010 088.jpg

Onur Mah.- Doğançay 12.12.2010 114.jpg

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011)

Ulaşım konusunda otobüs sefer saatlerini dikkatinize sunuyorum.

Gümrükten Kalkan otobüsümüz;

[attachment=1]

Karşıyaka'dan Kalkan otobüsümüz;
[attachment=2]

Alsancaktan Hareket Saatimiz.jpg

Kar??yaka'dan Onur Mahallesine Ula??m.jpg

Ynt: Gezenbilir; İzmir - Onur Mah. - Yamanlar Şelale - Doğa Yürüyüş Duyurusu (13 Şubat 2011)

Bu sefer şelalenin coşmuş halini göreceğiz inşallah :smiley:

İnşallah. Parkurun üzerinde biraz oynayalım diyorum.
Dönüşü örnekköy üzerinden yapsak.?
Ya da Doğançay köyüne diğer parkurdan (vadi içi - 2 kişi gelmiştik ya oradan) dönsek.?

Örnekköy'e çıkabiliriz.Dönüşte hiç çıkış yok hep iniş.Ben,Sinan ve Funda Hanım yürümüştük.
O linki bulup buraya koyabilirsin :smiley:
Benim bulmam zaman alır sayın moderatör :smiley:

Aha buldum bile ;D

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=48872.0

Link bulmak için Anahtar kelimelerde aradığın bölgenin ismini tıkla (burada Yamanlar Şelale) o bölge ile ilgili açılmış tüm konular listeleniyor ekranda.
Sağ tuşu kullanarak yan sekmede açman tavsiye olunur.

Örnekköy mezarlığından sa Doğançay!dan dönelim derim ne dersiniz

Ağabey
Örnekköy'e özellikle uzattık.
Doğançay'a çok gittik...
Yukarıda verdiğim linke bir göz at istersen :smiley:

Kızılay Kampa çıkabilir miyiz.?

Daha önceki etkinlikte kar vardı o nedenle epey zaman kaybetmiştik.
Bu hata hava güzel olursa Körfez manzarası eşliğinde mola verebiliriz.

Kızılay kamp biraz zorlayıcı olur Murat :smiley:
Ama sana eşlik edecek birileri olursa siz şelaleden sonra oraya ordan örnekköye gelebilirsiniz :smiley:
Mezarlığa varmadan kesişiriz yine :smiley:

12 şubat olamaz mı ? lütfen lütfen lütfeen:smiley: 13 şubatta izmirden ayrılıyorum ama sizinle yürüyüşede gelmek istiyorum :smiley:

Geçen hafta neredeydiniz .?
:smiley:

dikilideydim,aliağadaydım geziyodum :Dartık başka tatillerde katılırım size :'(

Gezenbilir.
;D

arkadaşlar,sizlere iyi yürüyüşler bir aksilik olmazsa ben Bozdağda olacağım..resimlerinizi sabırsızlıkla bekleyeceğim. :D

Teşekkürler Adaşım.

Çaycı İboya selam söyle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,972
Kaydolan Son Üyemiz
yavuz7878

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR