Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan TezMertek Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 28
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 6,288
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)

TezzMertek' Alıntı:
Araba ile gelmeye kalkma farklı noktadan çıkacağız.

araba ile geleceğim çocukları anneme bırakabiliriz evka 6 da oradan inerim yoldan otobusle geçerim buluşma noktasına
o nedenle nereye gelmeliyim diye sordum.alsancak ters olacak :(

Etiketler
Ynt: Gezenbilir İzmir; Ulukent - Yamanlar Dağı - Egekent 1 Doğa Yürüyüş Duyurusu (14 Kasım 2010)

Ömer ile haberleş Adaşım.

Bende tam mesaj yazıyordum :smiley:
Çiğli'ye girişteki otobüs durağında buluşabiliriz
Bankaların olduğu durak :smiley:

Kaymakamlık Karşısı.
Vakıfbank Önü otobüs durağı.

matiate' Alıntı:
Bende tam mesaj yazıyordum :smiley:
Çiğli'ye girişteki otobüs durağında buluşabiliriz
Bankaların olduğu durak :smiley:

ok.ararım gelirken :smiley:

TezzMertek' Alıntı:
Kaymakamlık Karşısı.
Vakıfbank Önü otobüs durağı.

Fortisbank'ın önünde beklerim kardeşim durak oraya taşınsın tanımam başka banka falan :D

Pazar günü Alsancak ta gelen olursa diye karşılama görevini bana devretti Murat :smiley:
Otobüse bindiğimde mesaj çekerim sana,ona göre hazır olursun.Bu arada hangi bankada çalışmış olduğunu öğrendik :smiley:
Vatana millete hayırlı olsun :p

Yunan'a para transferi :smiley:

(biz)ben yunan değil(iz)im :mad:
ama malesef TÜRK bankası da değiliz.hatta fransız da diyebilirsiniz :(

Finansbank Yunan Sermayeli idi sanırım.
:smiley:

Sabah sekizde cami durağında buluşup karşı tarafa geçip 128 numaralı otobüse bineceğiz.Hatırlatayım dedim :smiley:

resimler yüklenmiştir dedim ama :(:(
hadi Ömer çok mu yoruldun ;D ;D

Bu etkinliğimize ait fotoğraflar ve anekdotlara;

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64988.0 sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

İzmir'den Selam ve Sevgilerle,

Murat ÖZ

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

Abone Olun

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
105,070
Kayıtlı Üye Sayımız
166,976
Kaydolan Son Üyemiz
GC Zefir

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR