KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bir Land Rover Kamplı marka buluşmasını Bolu Ketenler yaylasında tekrarladık. Yıllardır Gezenbilir tarafından sürdürülen bu kamplı buluşmanın en güzel kamplarından biri daha oldu.
Gezenbilir Land Rover Buluşması 2014'ün bu kadar renkli geçmesini sağlayan ve bu güzel kamp ortamını bizlerle paylaşan tüm dostlarımıza bir kez daha teşekkür ediyorum. Bir sonraki buluşmada tekrar görüşmek üzere.
Kamp görsellerini bu başlık altında paylaşabilirsiniz.
Ynt: Gezenbilir Land Rover Türk Buluşması 2014 Kampımız
Harika bir kamp oldu. Çok keyifli ve eğlenceliydi. Gezdik, yedik, eğlendik, yeni dostLaR edindik. Yer tam bir doğa harikasıydı, Ketenler köyü muhtarı Fikret beye, Boloff'tan bize katılan ve sundukları izzet ikram (10 kilo hamsi ızgara) ile kampa ayrı keyif katan arkadaşlara, gece yarısı kokoreç yapan Berk, bu güzel organizasyonu yapan Ender ve kampa katılarak renk katan tüm dostlara teşekkür ederim.
Hem hoş sohbetiniz hem inanılmaz lezzetli menünüz için çok teşekkürler..İki yıl ara verdiğim buluşmalarımıza böyle bir organizasyonla tekrar " Merhaba " demek büyük keyifti..
Herşey çok çok güzeldi,eşim ve ben iyiki gelmişiz dedik.samimiyet,eğlence,sohbet,ortam ve tabiki yemekler on numara beş yıldız.ateşe diyecek sözüm yok dağ başında bu kadar ısınabileceğimizi düşünmemiştik.
Samimiyeti ve ilgisi için ender'e bilgi paylaşımı ve aşağıya kadar inmemize yardım eden burak'a ve mert'e ve adını hatırlayamadığım hoşsohbet tüm landrover dostlarına çok teşekkürler samimiyetle.
Bir sonraki organizasyonda listebaşıyım haberiniz ola.
soğuk kar çamur eğlence keyif dostluk adına güzel bir kamp oldu
emek veren herkese candan teşekkür ederim
bendeki fotolar hazır olduğunda hepsini paylaşacağım .