Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Enigma gerekli görüşmeleri ve aktiviteleri ayarlarken, görsek mi acaba kim gelir bu 24 - 26 ağustos tarihli kampa? Kişi sayısının bilinmesi faydalı olacaktır.
Enigma gerekli görüşmeleri ve aktiviteleri ayarlarken, görsek mi acaba kim gelir bu 24 - 26 ağustos tarihli kampa? Kişi sayısının bilinmesi faydalı olacaktır.
Arkadaşlar düşündük taşındık, bu kadar yoğun talebi karşılayamayacağımızdan organizasyonu bir başka bahara erteledik. ;D ;D ;D ;D ;D
Organizasyonu erteledik ama, illa ki gidelim oraları görelim, denize girelim, ormanda gezelim, denize karşı mangal yakalım diyen olursa, biz zaten Erdek'in hemşehrisi sayılırız, bir haftasonu gideriz her çeşit ağırlarız. ;D ;D ;D
geçen seneki motosiklet şenlikleri için 9 ay süren bir hazırlık çalışması olmuştu,bu tip hazırlıklar zaman alır ama tecrübe sahibi olduk.bu bölge için yapılacak tüm doğa,adrenalin,macera,tanıtım ve koruma faaliyetlerinde desteğe yardıma paylaşıma hazırız.
enigma beni tanırsın:tansu desem
ben erhan...
Bugün itibariyle bir haftalığına Erdekdeyim.Buradanda Ayvalık Neden Erdek diyenlere burası eski vatan 20 yıl buralarda kaldıkdan sonda yılda birde olsa aht-ı vefa için geri gelmek çok güzel tavsiye ederim...