Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan ceranus Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 33
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 10,783
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ceranus

Tabanvay-Offroad Grubu
Yer
ANKARA
Değerli Gezenbilir Ailesi, Işık Dağı Kampımızda yeniden ne zaman kamp yapacağız soruları üzerine 19 Mayısta 4 günlüğüne Niğde Aladağlar'a gidelim demiştik, işte Niğde Aladağlar kampımız için programımız hazır..Siz sadece 20 Mayıs cuma gününü izin alarak bu harika doğa güzelliğine katılabilirsiniz..

İzin alamayacak olan arkadaşlarımızda 21 Mayıs Cumartesi günü bizlere katılabilirler..

Doğa sporları ile ilgilenen, Kamp seven, Trekking seven, Karavan seven, Fotoğraf seven, Off-Road seven tüm dostlarımız ile bu etkinliğimizi paylaşmak istiyoruz..

GİDİLECEK YER : Niğde Aladağlar

GİDİLECEK TARİH : 19-20-21-22 MAYIS 2011

YOLA ÇIKIŞ : 19 Mayıs 2011 ANKARA

BULUŞMA SAATİ : 06.00

BULUŞMA YERİ : Konya Yolu, Ahlatlıbel Kavşağı

KAMP ALANI : Sarımemedin Yurdu

KAMP AKTİVİTELERİ : Bol bol yürüyüş, kamp tembelliği, fotoğraf çekmek gibi ve sizlerin de ekleyeceği yapılabilecek aktiviteleri ekleyerek geçireceğimiz güzel bir tatil olacaktır..

Ayrıca programımıza Pazar günü sabah kamp alanından erken ayrılarak, Niğde'de gezilecek güzel yerleride gezeceğimizi ekleyebilirim..

Etiketler
Ynt: Gezenbilir; Niğde - Aladağlar Kamp Etkinliği (19-20-21-22 Mayıs 2011)

takip :smiley:

KAMP ALANINA ULAŞIM

Kamp alanımız olan Sarımemedin Yurdu'na ulaşım için Niğde'den Çamardı İlçesine gelerek oradan Çukurbağ Köyüne geçeceksiniz, daha sonra köy içinden Sarımemedin Yurdu'na ulaşabiliyorsunuz..

[attachment=1]

[attachment=2]

Niğde-Çamardı-Çukurbağ-Sa

NiğdeAladağlarKamp.jpg

sanıyorum kamp alanı burası

22739563 (1).jpg

22739568.jpg

22739573.jpg

22739579.jpg

22739816.jpg

pazar günkü sorgun göleti etkinliğine 1 gün önceden gitmeyi düşünürken bu linki gördüm bakalım ne yapacağım Ankaradan kaç kilometre ? Aksaray üzerimi gidiliyor ? Niğdeye kaç kilometre? bilen varsa bizi bilgilendirirse sevinirim

kaya75' Alıntı:
pazar günkü sorgun göleti etkinliğine 1 gün önceden gitmeyi düşünürken bu linki gördüm bakalım ne yapacağım Ankaradan kaç kilometre ? Aksaray üzerimi gidiliyor ? Niğdeye kaç kilometre? bilen varsa bizi bilgilendirirse sevinirim

Bildiğim kadarıyla 390 km ve bor kaynarca çamardı üzerinden gidiliyor.çamardından sonra toprak bir yol var her araç gidebirmi bilmiyorum.ama biraz uzak olduğu kesin.

Kış aylarında kar altında günübirlik bir yürüyüş yapmıştık. Ağzım açık gezmiştim. Güzel bir faliyet olacak gibi. İş durumunu ayarlayabilirsem katılmak isterim. Takipteyim.

Aynı tarihlerde -bir aksilik olmazsa- Emler zirve yapmak için biz de orda olacağız inşallah :smiley:

Hikmet, kamp alanımız ile ilgili fotoğraflar doğru, teşekkür ederim..Biraz uzak olduğu kesin demişsin ancak harika bir görsel doğa bizleri bekliyor, inan bana her şeye değer oraya gitmek..

Ben Kırıkkale üzerinden de gittim, Aksaray üzerinden de gittim, esas nokta önce Çamardı İlçesi, sonra Çukurbağ Köyüne ulaşmak, oradan da kamp alanımıza bir süre toprak yoldan giderek ulaşılıyor, binek araçlar dahil her tür araç için yol uygun..

Kadir Bey, Sorgun'a bir gün önceden gidirek kamp yapmak da çok keyifli oluyor, biz geçen yıl yapmıştık, harika geçmişti.. Niğde Aladağlar'ı kesin kaçırmayın diyorum..

kaya75' Alıntı:

Mutlaka bekleriz, baharıda çok keyifli oluyor..

icman' Alıntı:
Kış aylarında kar altında günübirlik bir yürüyüş yapmıştık. Ağzım açık gezmiştim. Güzel bir faliyet olacak gibi. İş durumunu ayarlayabilirsem katılmak isterim. Takipteyim.

Güncel merhaba, evet aynı tarihlerde orada olacağız, hatta biz 2 gün önce gidiyoruz sanırım :smiley:

Gozak' Alıntı:
Aynı tarihlerde -bir aksilik olmazsa- Emler zirve yapmak için biz de orda olacağız inşallah :smiley:

takip

Adana Off-Road Olarak Gelmeye Çalışıcaz Zerrin Hanım..Başkanımız Mahmut Demir Bize Baya Anlattı Oraları İnsanın İçi Gidiyor :D

Kemal Bey, inanın kelimelerr orada yaşayacağınız güzelliklere yetersiz kalacaklardır... Geçen yıl Kasım ayında oradaydık, fotoğraflarını ve ayrıntılarını görmek istermisiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64960.0

kemalhanoray' Alıntı:
Adana Off-Road Olarak Gelmeye Çalışıcaz Zerrin Hanım..Başkanımız Mahmut Demir Bize Baya Anlattı Oraları İnsanın İçi Gidiyor :D

takip edelim 2 gün oraya geliriz 2 günde eğirdir festivali iyi gelir valla

Faruk, Dedegöl'e festival zamanı değil de daha sakin bir zamanda gitmeyi tercih ederim aslında ama yine de Aladağlar'da konuşuruz, ortak karar alarak hareket ederiz, gidelim çoğunlukda olursa bende uyarım, hep birlikte kampı toplarız :smiley:

ceranus' Alıntı:
Kemal Bey, inanın kelimelerr orada yaşayacağınız güzelliklere yetersiz kalacaklardır... Geçen yıl Kasım ayında oradaydık, fotoğraflarını ve ayrıntılarını görmek istermisiniz

http://www.gezenbilir.com/index.php?topic=64960.0

Gerçekten Çok Güzel Kareler Tabir-i Caiz'se "Anlatılmaz Yaşanır" :smiley:

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,091
Kayıtlı Üye Sayımız
166,831
Kaydolan Son Üyemiz
RoseSpreader

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR

Geri