KARAVANİST KARAVAN VE EKİPMANLARI FUARI
10-18 Ocak 2026 Tarihlerinde Tüyap'ta Gerçekleşecek Fuar İçin Ücretsiz Davetiyelerinizi Hemen Alın!
*Davetiyeler sınırlı sayıdadır.
Bu şekilde oyuna girenlerin çok çabuk havası sönüyor. Benden söylemesi Kartalspor futbolcularına karşı oynadık. Adamlarda kondüsyon vardır koşar dağıtırlar bizi dedik ama 3-0 kazanmıştık. Adamlar siperlerden çıkamamıştı. Gerçi benim kuleleri ele geçir taktiği çok etkili olmuştu ama
Ynt: Gezenbilir Paintball Turnuvası Duyurusu (22 Kasım 2009)
Günaydın arkadaşlar,
Dilerseniz takımları kendiniz oluşturabilirsiniz.
Grup olarak gelen arkadaşlar olacak sanırım.
İsteyen arkadaşlar kendi takımını oluşturabilir.
Onun dışında ki takımları sahada birlikte oluştururuz.
Epey adrenalinli bir turnuva olacağa benzer
Oyun için orada tulum veriliyor yeterlide oluyor fakat doğa şartları gereği üstünüzdekiler kirlenebilir. Biraz çamurda olacağından yanınızda yedek ayakkabı yada bot olması faydalı olucaktır..
orada tulum veriliyor ama siz yine de içinize giyeceğiniz kıyafetin çamurlanma riskini göz önüne alarak yedek bir pantalon da getirin... En iyi ihtimal ıslanacaksınız kendinizi yerlere atacaksınız falan ya
ben gelemiyorum ama çok eğlenceli olacak eminim... videosu olan varsa mutlaka getirsin lütfen... bir ekip oynarken diğer ekipten biri çekmiş olur biz gelemeyenler için de süper olur
Yazın oynayıp açık ara yenen takımda olduğumu bayrak aldığımı bilseydi emin ol benim takımda olmak isterdi ))) ufak tefek olunca vurulmak zor oluyor da )))