Faruğun sölediği bana uyar....Mustafa abi Yüksel ömerlinin oralardada bahsettiğin yerlerden var demişti..Ama neresi olursa ben gelirim...bu arada yüksel heralde jenny dinliyor sanırım
Evet uğur abi dinliyorum nerden bildin
Ömerli civarında bildiğim hafif off-road olacak şekilde dere geçişli ağaçlı cayır çimeni yerler var Faruk ve Hakan da biliyor orayı.
Mekan çok güzel ama kesmez bizi ona göre. ;D ;D
Evet uğur abi dinliyorum nerden bildin
Ömerli civarında bildiğim hafif off-road olacak şekilde dere geçişli ağaçlı cayır çimeni yerler var Faruk ve Hakan da biliyor orayı.
Mekan çok güzel ama kesmez bizi ona göre. ;D ;D
Tamam o zaman... Faruk müsaitsen, buluşma yerimiz senin işyeri olsun... işi biten oraya gelsin.
Faruk'a gelemeyecekler ve karşıdan gelebilecek diğer arkadaşlar için de bir buluşma yeri ve saati belirliyelim isterseniz...
Tamam o zaman... Faruk müsaitsen, buluşma yerimiz senin işyeri olsun... işi biten oraya gelsin.
Faruk'a gelemeyecekler ve karşıdan gelebilecek diğer arkadaşlar için de bir buluşma yeri ve saati belirliyelim isterseniz...
ben yine deniz aktivitesinde olacam, gelemeyecem ama Ağaçlı yakınındaki göl çok keyifli olur, bol bol tepe hendek var, göllerle dolu çok güzel bir oyun ve piknik alanı
Kemerburgaz Shell'in tam karşısındaki yoldan giriliyor, piknik alanına girmeyip sola yukarı devam edin, 4-5 km. sonra solda toprak yol ve bariyer var, geçip sağlı devam edin göllere çıkarsınız
sduran' Alıntı:
şu rotalar bölümünün en üstünde ağaçlı yakınındaki göl benim çok ilgimi çekti bu hafta sonu için orası nası olur arkadaşlar