Arkadaşlar , aranıza katılmak üzereyim, yarın 94 model 5.2 grabd cherokee satın alacağım kısmetse, sabahtan ustaya göstereceğiz,
gece vakti aracı kullanma fırsatım oldu, aracın geçmişi şöyle, 2. sahibinden, araç bir bürokrata ait yaklaşık 1 yıl önce almış, kendisi 4-5 keaz şehir dışına çoıkmış fırsatı olmamış kullanmaya oğluda arkadaşları ile aracı kullanırken arazi vitesini kucalarken bir ses gelmiş ve şanzuman arıza vermiş, geçen hafta şanzuman revizyona girmiş faturaını gösterdi 1750 tl harcanmış ve yapılmış, 7-8 kalem vardı faturada 750 si işçilik.
Araç kadranı km cinsinden 205.000 km de, döşemeler çok temiz, tavan vs tertemiz, kısa mesafe 2-3 cadde boyunca kullandım, gürül gürül bir alet, durduğum yerde frene basıp griye takıp beklediğimde hiç ses gelmiyor, yürürnde iç kabine bazı tıkırtı ve gıcırtılar geliyo, ben yaşına bağladım, hızlanması da öyle koltuğa yapıştıracak gibi değil, dediğine göre usta aracı görünce çok beğenmiş, çok kupan araç demiş, bakımı yağı vs değişmiş bugün antifirizide değiştirilmiş. Dış kasa çok diri ve temiz, 2 yerinde birer karış boyası olduğu söylendi. direksiyonu tam sağ ve sol yaptığımda ses gelmiyor. yalnız dönerken direksiyon çok hafif, hop dönüyor, boşluk yok sanki araç 750 kg mişte ondan çok kolay çeviriliyormuş gibi...
klima süper çalışıyor, ısıtma süper... LPG li, 380 kuruş yaktığı söylendi şehir içi,
1994 model fiyat 14500 son. ANKARA
Arkadaşlar yarın 10 a kadar fikirlerinizi buradan takip edeceğim..
görüşmek üzere...