@dnz35 merhabalar, öncelikle şunu belirtmeliyim. ben ilandaki aracı almak istemiyorum zaten. sadece kafamdaki görüntü olarak donanım olarak öyle bir araç istiyorum. yani ilan isterse çok güzel isterse çok berbat olsun o sorun değil. ben fotoğraf açısından paylaşmak istedim birazca.
dediğiniz gibi off-road yapmayı düşünüyorum ama aracı alıp hemen dağa taşa sürmek değil amacım. hem binek aracım olsun hem de istediğim zaman istediğim gibi off-road yapabileceğim bir araç olsun istiyorum yani kısacası bu şekilde.
ilk başta dediğiniz gibi ilanlara zaten hiçbir şekilde güvenmiyorum, öyle ilanlardan ve galericilerin sattığı araçlardan uzak duruyorum. dosta gider, keyfe keder, doktordan, kadın sürücüden bilmem ne tarzı yazan ilanlara da güvenim 0 zaten. hiç masrafı yok bakımları yeni yapıldı, yok yeni taktık yeni ettik diyor, aracı görmeye gidiyoruz altı komple dökük. ve yahut 2 ay önce lpg taktırdım diyor madem satacaksın neden taktırdın? bu zamana kadar böyle kullanıp neden bir anda lpg taktırdın diye sorarlar adama.
ben çok sık seyahat eden birisiyim ve genellikle yüksek yerlere seyahat ediyorum. çadırımı bagaja atıp hadi bugün de karadeniz'e gideyim istiyorum. istediğim yere yola girip gitmek istiyorum kısacası budur.
yani ben şu an hiç oynanılmamış bir jeep bile alsam gidip amerika'dan falan eşya getirtebilirim. benim için sorun olmaz. ama ben bir anda hazıra konmak istiyorum açıkçası bu. şimdi Stock alsam yavaş yavaş yapa yapa ilerlerim.
birde şöyle bir şey var teknik bilgi yetersizliği bu işleri türkiye'de çok düzgün yapabilen bir usta yok bence. yani amerika'da ya da avrupa gibi bir düzenimiz olsa arabayı hemen alır hiç düşünmeden masrafını falan neyse verip kafamdaki aracı tamamen tasarlamak istiyorum hepsi bu.