Hayalinizdeki 4x4

• Konuyu Başlatan: Konuyu başlatan muratkorkmaz54 Tarih:
  • Başlangıç tarihi Yazılan Cevaplar:
  • Cevaplar 59
  • Okunma Sayısı: Görüntüleme 13,936

Etiketler
hayalinizdeki

Ynt: Hayalinizdeki 4x4

Modifiyesiz halide baya ilgimi çekiyor yukarılarda bir yerlerde yazmıştım :

BolbuzJack' Alıntı:
XJ.in yerine Toyota FJ ya da Jeep Wrangler Rubicon, HR-V.nin yerine Jeep Patriot olsa güzel olurdu ;D

Bu FJ serisinin kapıları eski mopar dolmuşları gibi açılıyor ve çok şık. 2007 de yurtdışında ilk kez görmüş ve beğenmiştim :smiley:

Resim 094.jpg

Resim 095.jpg

Bu aracı internette gordugumde benim pek ilgimi çekmemişti ama bende Uğur abi gibi bu aracı ilk defa yurt dısında (rusya) gordum ve ayak ustu biraz inceledim arac gercekten çok hos bişeydi ve hummer gibi çok heybetli duruyordu. gurultuyu andıran tatlı bir motor homrtusu vardı. aracın kokpit tasarımı metal ve siyah karısımı sade ve basit gorunuyordu 3 kollu spor direksiyon vardı. ancak en cok hosuma giden unsur aracın lacivert rengi gogusun orta kısmındada kullanılmıstı.

Hayalim deki araç daha üretilmedi benim kullanış sitilime dayanacak kırılmayacak bi 4x4 istiyorum acaba çok şey mi istiyorum :smiley:

arkadaşlar hayelleriniz gerçek olur inşallah. arazi araçlarında amerikalıların önde olduğu bir gerçek. benim hayalim yükseklerde değil. chevrolet serisi ama 1980-1985 arası.hastayım onlara. şimdilerde çıkan 4*4 ler elektroniklerle donatılmışlar. bendeki düşünce araçta motor şanzıman defransiyel marş motoru ve şarj dinamosu oldumu gerisi teferruat. ben blazer ile yola çıktım oda elektronik ti. erzurumda yolda kaldım. başıma gelmeyen kalmadı. anlayan usta yokmuş. en son trabzonda usta buldum. ama o seyahat burnumdan geldi. fazla teferruatlı araçlar zenginler için. alt düzey insanın arabası sade olacak. mesela landrover in bir serisi varmış sadece otomatik şanzıman 23.000 euro ymuş. bizi aşar. hem arazi aracı ve doğa hastası insan yolda birazda zahmet çekecekki anlatacak macerası olsun. saygılar...

Yeni Cherokee fena olmazdı hani. Ama cj nin yeri ayrı...

Herkesin hayalinin gerçek olması dileğiyle...

valla kapıda bir H2 hiç fena olmazdı ;) kısmet bir gün mutlaka olucak kapımda :'( ama H2 den öncekide belli aslında Lincoln Navigatör kesin sıralama bu :D ilk fırsatta kapıda bu sıralama ;)

Gezenbilir bilgi kaynağını daha iyi bir dizin haline getirebilmek için birkaç rica;
- Arandığında bilgiye kolay ulaşabilmek için farklı bir çok konuyu tek bir başlık altında tartışmak yerine veya konu başlığıyla alakalı olmayan sorularınızla ilgili yeni konu başlıkları açınız.
- Yeni bir konu açarken başlığın konu içeriğiyle ilgili açık ve net bilgi vermesine dikkat ediniz. "Acil Yardım", "Lütfen Bakar mısınız" gibi konu içeriğiyle ilgili bilgi vermeyen başlıklar geç cevap almanıza neden olacağı gibi bilgiye ulaşmayı da zorlaştıracaktır.
- Sorularınızı ve cevaplarınızı, kısaca bildiklerinizi özel mesajla değil tüm forumla paylaşınız. Bildiklerinizi özel mesajla paylaşmak forum genelinde paylaşımda bulunan diğer üyelere haksızlık olduğu gibi forum kültürünün kolektif yapısına da aykırıdır.
- Sadece video veya blog bağlantısı verilerek açılan konuların can sıkıcı olduğunu ve üyeler tarafından hoş karşılanmadığını belirtelim. Lütfen paylaştığınız video veya blogun bağlantısının altına kısa da olsa konu başlığıyla alakalı bilgiler veriniz.

Hep birlikte keyifli forumlar dileriz.

GEZENBİLİR TV

GEZENBİLİR'İ TAKİP EDİN

Forum istatistikleri

Konular
104,013
Kayıtlı Üye Sayımız
166,761
Kaydolan Son Üyemiz
Stronger

Çevrimiçi üyeler

SON KONULAR